Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé fremstår som sportslig og forførende. En bil der linjene skaper en ekstraordinær følelse av modernitet, noe som videreføres fra det ytre og inn i det indre.

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé er en bil som understreker sportslighet gjennom de aerodynamiske linjene. Designet fremstår som skarpere og trekker inspirasjon fra kraftfulle sportsbiler. Samtidig er kjøresystemene i bilen i en helt egen klasse, noe som skaper en kjøreopplevelse med mye frihet og dynamikk.

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

En bil som gir deg lyst til å kjøre

Her er det kvalitet på alle måter, i alt fra setetrekk høyteknologiske nyvinninger. Det er klasseledende moderne luksus for den intellektuelle sjåføren, og et komfortabelt rom som lar omtrent alt skje på automatikk. Her får du det nyeste av teknologi, og noe av det beste Mercedes-Benz kan tilby.​

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

En fremtidsrettet motor

Perfeksjon er viktig. Noe kan alltid bli bedre, men akkurat nå er dette det beste. E-Klasse tilhører en intelligent generasjon av motorer. En generasjon som både yter effektivt, er miljøbesparende, og smart. Den 4-sylindrede motoren har gode ytelser, både bensin og dieselutgaven. Dette er en motor som er i tiden.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Mercedes-Benz E-Klasse Coupé
ModellvariantEffektCo2DrivstoffPris fra
E 200184 hk139 g/kmBensin617 900
E 200 4MATIC184 hk161 g/kmBensin717 900
E 300245 hk150 g/kmBensin688 900
E 400 4MATIC333 hk183 g/kmBensin910 900
E 220 d194 hk109 g/kmDiesel584 900
E 220 d 4MATIC194 hk129 g/kmDiesel654 900
E 350 d 4MATIC258 hk165 g/kmDiesel837 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no