E-Klasse Sedan

Eksteriøret på nye E-Klasse Sedan oser av eleganse. Det nye panseret har fått langsgående såkalte «power domes», mens diamantgrillen og frontlyktene har fått et nytt og progressivt uttrykk.

Interiøret har blitt oppgradert med mer komfort, utsøkte materialvalg og innovativ teknologi. Vi trekker spesielt frem det nydesignede rattet med berøringsbetjening, samt nyeste versjon av Mercedes-Benz User Experience (MBUX), et intelligent multimediesystem som kan styres med stemme, berøring og håndbevegelser.

Komfort

Når det kommer til komfort på veien leder E-Klasse Sedan an i sin klasse. Med et adaptivt understell, nitrinns automatgirkasse og individuelle kjøreprogrammer, vil en langtur aldri oppleves som slitsom. Slapp av og la cruisekontrollen ta seg av farten, samtidig som drivstofforbruket holdes på et minimum.

Sikkerhet

Nye E-Klasse Sedan kommer med en rekke intelligente kjøresystemer. Det kan blant annet forutse farlige situasjoner, advare deg i tide, og til og med bremse og styre bilen automatisk. Systemet legger til rette for svært komfortable kjøreopplevelser og vil gjøre kupeen til ditt nye favorittsted.