E-Klasse Sedan Plug-in Hybrid

I den nye E-Klasse Sedan som ladbar hybrid kan du kjøre i nærmiljøet på ren elektrisitet, samtidig som du kan nyte kjøregleden modellinjen er så kjent for på langtur. Med den velutprøvde plug-in hybrid-teknologien i kombinasjon med en effektiv bensin- eller dieselmotor, vil du oppleve at forbruket går ned, ikke ytelsen.

Design

Det oppgraderte designet inkluderer et nytt panser med såkalte «Power Domes», en mer aggressiv grill, samt nydesignede lykter og felger. Interiøret byr som alltid i en E-Klasse på det ypperste av eleganse, med utsøkte materialvalg, enda mer komfort, og et nydesignet ratt med berøringsflater for styring av instrumentpanel og multimediasystem.

Ytelsene til en sportsbil

Forestill deg å kunne komme fra 0-100 km/t på under 6 sekunder. Dette gir deg akselerasjon og kjøreglede på nivå med en sportsbil. Bilen har en elektrisk rekkevidde på opp mot 53 km (WLTP), avhengig av hvilken motor og felger du velger.

Teknologi og utstyr

Det heldigitale førermiljøet har også blitt oppgradert med siste versjon av Mercedes-Benz User Experience (MBUX), hvor du blant annet kan styre en rekke av bilens funksjoner kun ved hjelp av stemme, berøring eller håndbevegelser.

Nye E-Klasse Sedan Plug-in Hybrid leveres i en rekke attraktive utstyrsversjoner, med et standardutstyr som ikke står tilbake for noen av konkurrentene.