Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Mercedes har tidligere hatt stor suksess med sine plug-in hybrider, og når de nå introduserer E-Klasse i kombinasjon med diesel ligger alt til rette for videre suksess. Med andre ord kan du velge Mercedes sine mest kjente dieselmotorer i kombinasjon med enda kraftigere elmotorer enn forgjengeren. 

 

 

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Tett opp mot kraften til en sportsbil

I de nye modellene får du både komforten og kvalitetsfølelsen til E-klassen i kombinasjon med hele 306 hk og opptil 700 newtonmeter. Forestill deg å komme fra 0-100 km på 6 sekunder. Dette gir deg nærmest en kjøreglede på nivå med en sportsbil. Dessuten er er ladekapasiteten doblet fra 3,6 kW til 7,2 – det betyr fullt batteri på 2 timer.  

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Tilpasser seg din kjørestil

Med fem ulike kjøreprogram og fire driftsmoduser kan du tilpasse kjøringen dine ønsker. De nye modellene er utstyrt med nye komfort- og økonomiprogram som bruker data fra radarsensorer, kamera og navigasjonssystemer for å gi deg best mulig ytelse basert på kjørerute, trafikk og topografi. Med andre ord: La bilen tilpasse seg dine behov, ikke omvendt. 

Priser og modeller

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid
ModellvariantHKRekkevidde*DrivstoffPris fra
E300 e Plug-in Hybrid211 hk50 kmPlug-in Hybrid562 900
E 300 de Plug-in Hybrid194 hk54 kmPlug-in Hybrid594 900

Verdiene for elektrisk rekkevidde er basert på WLTP-målestandarden. Denne er mer realistisk og erstatter NEDC-standarden fra 2020. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. 

Finansiering

562 900 Kr
Kr
4.95%
4 762 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende.

Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Du kan justere egenkapital og nedbetalingstid og se ny månedspris.

*Den viste månedspris baseres på 35% i egenkapital og løpetid på 8 år.

Lånekalkulatoren er veiledende. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.