Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Mercedes har tidligere hatt stor suksess med sine plug-in hybrider, og når de nå introduserer E-Klasse i kombinasjon med diesel ligger alt til rette for videre suksess. Med andre ord kan du velge Mercedes sine mest kjente dieselmotorer i kombinasjon med enda kraftigere elmotorer enn forgjengeren. 

 

 

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Tett opp mot kraften til en sportsbil

I de nye modellene får du både komforten og kvalitetsfølelsen til E-klassen i kombinasjon med hele 306 hk og opptil 700 newtonmeter. Forestill deg å komme fra 0-100 km på 6 sekunder. Dette gir deg nærmest en kjøreglede på nivå med en sportsbil. Dessuten er er ladekapasiteten doblet fra 3,6 kW til 7,2 – det betyr fullt batteri på 2 timer.  

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid

Tilpasser seg din kjørestil

Med fem ulike kjøreprogram og fire driftsmoduser kan du tilpasse kjøringen dine ønsker. De nye modellene er utstyrt med nye komfort- og økonomiprogram som bruker data fra radarsensorer, kamera og navigasjonssystemer for å gi deg best mulig ytelse basert på kjørerute, trafikk og topografi. Med andre ord: La bilen tilpasse seg dine behov, ikke omvendt. 

Beregn din månedspris

562 900 Kr
Kr
4 762 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.89%
  • Kredittkostnad: 91 267,-
  • Kredittkjøpspris: 654 167,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz E-Klasse Sedan Plug-in hybrid priser
ModellvariantPris fra
E300 e Plug-in Hybrid, 211 hk562 900
E 300 de Plug-in Hybrid, 194 hk591 900

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.