E-Klasse EQ power Stasjonsvogn

Vi har alle ulike behov, og den nye E-Klasse EQ power-serien tar med det beste fra to verdener: Mercedes sine kraftige dieselmotorer, i kombinasjon med den effektive elmotoren. Du får den samme gode komforten og luksusen vi kjenner fra E-klassen. I tillegg får du romsligheten til en stasjonsvogn, så alt ligger til rette for at du får den ultimate kjøreopplevelsen, både for deg og passasjerene i baksetet.

Raskere lading

Fordelen med de nye modellene er at de lader raskt. Den nye ladekapasiteten fra 3,6 kW til 7,4 kW lar deg lade opp bilen fra 10 til 100 prosent på 1,5 timer med en vegglader, og 5 timer ved vanlig strømuttak. I kombinasjon med den intelligente hybridmotoren kjører du mer effektivt, noe som resulterer i null utslipp der du trenger det mest. 

Smart økonomisk kjøring

Få mest mulig ut av kjøringen din med ECO Assist, som gir økonomiske kjøretips. På displayet i førersetet forstår du enkelt hva som skal til for å minimere bruk av forbrenningsmotoren. I tillegg kan du stille inn hvor du skal, slik at navigasjonssystemet optimaliserer forbruket i henhold til avstanden du skal kjøre. Dette gir med andre ord svært lavt forbruk.