Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC - elbilenes Mercedes-Benz

EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med naturlig, intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Eksklusivt innrammet av en høyoppløst widescreen førerplass. Dette er en bil som utstråler luksus, renhet, ro og modernitet. 

EQ-navigasjonen beregner automatisk den beste ruten basert på destinasjon og ladeinfrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen og visuelle signaler i det digitale displayet gir føreren tips om rekkeviddeoptimal kjørestil. De 408 hestekreftene tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder. 

Kjør nærmest uten motorlyd og kjenn den umiddelbare akselerasjonen som sørger for stor kjøreglede på hver tur. Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilen reagere automatisk dersom det blir nødvendig. Mens du kjører kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality for navigasjon.

Mercedes-Benz EQC leveres i tillegg med en betydelig utstyrsliste som standard. Denne inkluderer blant annet 4MATIC firehjulsdrift, multimediesystemet MBUX med stemmestyringen, EASY-PACK elektrisk bakluke, ryggekamera og mye mer. 

Mercedes-Benz EQC

Bærekraftig mobilitet

Nye EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp, og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Mercedes-Benz EQC

Omfattende standardutstyr

Opplev den berøringsfrie betjeningskomforten Gesture Control som registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Dersom du ønsker å åpne din personlig favorittmeny, lager du for eksempel bare en «V» med peke- og langefinger.

Priser og modeller

Mercedes-Benz EQC priser inkl. levering Oslo. Lokal frakt kan tilkomme.
Prisliste Mercedes-Benz EQC
ModellRekkeviddeEffekt kWPris fra
EQC 400 4MATIC417 - 376 km145/300616 900

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. Rekkevidde er basert på WLTP-standarden ved blandet kjøring. Effekt er permanent / boost. Utstyrspriser finner du i prislisten.
 

 

Finansiering

616 900 Kr
Kr
4.95%
5 206 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende.

Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Du kan justere egenkapital og nedbetalingstid og se ny månedspris.

*Den viste månedspris baseres på 35% i egenkapital og løpetid på 8 år.

Lånekalkulatoren er veiledende. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.