Mercedes-Benz EQC - den perfekte elbilen for Norge

EQC kommer med en realistisk rekkevidde på 417 km målt etter målemetoden WLTP. Denne målemetode gir en myr mer realistisk rekkevidde. Rekkevidden sammen med god plass til hele familien gjør at SUV-elbilen EQC er en elbil som mange av våre kunder har lengtet etter. 

Mercedes-Benz EQC leveres i tillegg med en betydelig utstyrsliste som standard. Denne inkluderer blant annet 4MATIC firehjulsdrift, multimediesystemet MBUX med stemmestyringen, EASY-PACK elektrisk bakluke, ryggekamera og mye mer. 

EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med naturlig, intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Eksklusivt innrammet av en høyoppløst widescreen førerplass. Dette er en bil som utstråler luksus, renhet, ro og modernitet. 

EQ-navigasjonen beregner automatisk den beste ruten basert på destinasjon og ladeinfrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen og visuelle signaler i det digitale displayet gir føreren tips om rekkeviddeoptimal kjørestil. De 408 hestekreftene tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder. 

Kjøregleden er stor i EQC. Kjør nærmest uten motorlyd og kjenn den umiddelbare akselerasjonen som sørger for stor kjøreglede på hver tur. Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilen reagere automatisk dersom det blir nødvendig. Mens du kjører kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality for navigasjon.

Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC

EQC - den første elbilen i EQ-serien

EQC er den første elbil fra Mercedes-Benz i EQ-serien. En ny serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. Designet på helt nye plattformer for elektriske drivlinjer og kombinert med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke. EQ vil levere på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet som ingen andre. 

Nye EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp, og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. Mange dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC og understreker særpreget ved bilen. Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz EQC

EQC - Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

EQC følger trenden fra Mercedes-Benz og er utstyrt med det nye multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX). En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX kan individualiseres og tilpasses ulike brukere. Ambisjonen er å skape en følelsesmessig forbindelse mellom bilen, sjåføren og passasjerene.

Ytterligere styrker inkluderer widescreen-cockpiten, med berøringsskjerm, «augmented reality» og intelligent stemmestyring som aktiveres med kommandoen «Hey, Mercedes». Via stemmestyringen kan du regulere klimareguleringen. Systemet reagerer på «jeg fryser» og skrur temperaturen opp. 

I EQC kan du også programmere ladingen med talekommandoer som «lad til 85 prosent» eller du kan spørre om rekkevidden. Stemmestyringen lærer, oppdateres fortløpende og forstår dialekter.

Bertel O. Steen billånskalkulator

Kr
Kr
5 206 Kr
 • Rente: 4.95%
 • Effektiv rente: 5.07%
 • Kredittkostnad: 98 791,-
 • Kredittkjøpspris: 715 691,-

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Priser og modeller - Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC priser inkl. levering Oslo.
Prisliste Mercedes-Benz EQC
ModellRekkeviddePris fra
EQC 400 4MATIC417 km616 900

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. 

Last ned komplett prisliste

Kampanjer
 • Lansering 26. september

  EQC demobiler har ankommet.

  Electric now has a Mercedes!
  Se og opplev EQC26. september
  Den 26. september kan du se og oppleve elbilen EQC fra Mercedes-Benz. Demobilene har ankommet og vi gleder oss til å se deg hos våre forhandlere. EQC er blant elbilene som imponerer oss umiddelbart. EQC byr på fantastisk kjørekomfort, et innovativt design og moderne sikkerhetsutstyr. Du kan allerede nå bestille eller reservere EQC. Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer eller er interessert i et uforpliktende tilbud på denne nye flotte elbil fra Mercedes-Benz.
  • 417 km rekkevidde (WLTP)
  • Hengerfeste opp til 1.800 kg
  • MBUX - Mercedes-Benz User Experience
  • 4MATIC firehjulstrekk
  • 408 hestekrefter
  • Hele 765 Nm (0-100 km/t på 5,1 sekunder)
  • Black Panel grill
  • LED-lysbånd foran og bak
  • Widescreen-førerplass
  • Kjøreassistentpakke
  • Parkeringspakke med 360°-kamera
  • Multibeam LED

  Kampanjebetingelser