Mercedes-Benz EQV - rekkevidde på opptil 400 km

Bilen har forhjulsdrift og en motor som yter 150 kilowatt, med et maksimalt dreiemoment på 362 Nm, mens toppfarten er 160 kilometer i timen. Hurtigladekapasiteten er på maksimalt 110 kilowatt, noe som betyr at du kan gå fra 10 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Du kan lade hjemme med Mercedes-Benz wallbox, eller i en vanlig stikkontakt, eller du kan fylle batteriet ved ladestasjoner når du er på farten. Vil du lade din EQV 300 i en fei, kan du bruke en IONITY hurtigladestasjon, med en effekt på inntil 350 kW. Mulighetene er mange.

EQ står for elektrisk intelligens

Mercedes-Benz’ EQ-teknologi forener på en suveren måte attraktivt design, enestående kjøreglede, praktiske egenskaper, miljøvennlig drift, og maksimal sikkerhet. Og med batteriet under gulvet har du god plass i bilen, uten at det går på bekostning av interiøret. Det betyr at EQV møter dagens høye standarder for funksjonalitet.

Siste generasjon MBUX

Mercedes-Benz EQV kommer med det nyeste MBUX multimediesystemet. En skjerm på 10 tommer er plassert i midten av dashbordet, og gir deg den informasjonen du trenger om ladetid, energiflow og forbruk. I tillegg er MBUX et intuitivt system hvor du kan bruke stemmestyring til å navigere deg gjennom funksjonene. Ved å si «Hey Mercedes» kan du for eksempel stille inn temperaturen, bytte farge på ambient lighting, eller starte navigasjonen.