Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV Mercedes-Benz EQV
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr

Mercedes-Benz EQV - rekkevidde på opptil 357 km (WLTP)

EQV er verdens første elektriske premium MPV (flerbruksbil). Med opptil 8 seter, rekkevidde inntil 357 km (WLTP) og et eksklusivt designspråk, er bilen et perfekt alternativ for familien. EQV kan også være et flott alternativ for bedrifter som ønsker å kombinere plass og persontransport. Og alt sammen utslippsfritt.

EQV har forhjulsdrift og en toppfart på 140 km/t. Hurtigladekapasiteten er veldig bra, du kan gå fra 10 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Du kan lade hjemme med Mercedes-Benz Wallbox, eller du kan fylle batteriet ved ladestasjoner når du er på farten. Du kan naturligvis også lade EQV i vanlig stikkontakt hvis du ikke har andre muligheter tilgjengelig. Vil du lade din EQV 300 i en fei, kan du bruke en IONITY hurtigladestasjon, med en effekt på inntil 350 kW. Mulighetene er mange.

EQ står for elektrisk intelligens

Mercedes-Benz’ EQ-teknologi forener på en suveren måte attraktivt design, enestående kjøreglede, praktiske egenskaper, miljøvennlig drift, og maksimal sikkerhet. Og med batteriet under gulvet har du god plass i bilen, uten at det går på bekostning av interiøret. Det betyr at EQV møter dagens høye standarder for funksjonalitet.

Siste generasjon MBUX

Mercedes-Benz EQV kommer med det nyeste MBUX multimediesystemet. En skjerm er plassert i midten av dashbordet, og gir deg den informasjonen du trenger om ladetid, energiflow og forbruk. I tillegg er MBUX et intuitivt system hvor du kan bruke stemmestyring til å navigere deg gjennom funksjonene. 

Beregn din månedspris

749 900 Kr
Kr
6 033 Kr
  • Rente: 3.8%
  • Effektiv rente: 4.49%
  • Kredittkostnad: 91 733,-
  • Kredittkjøpspris: 841 633,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.

Mercedes-Benz EQV - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen/Oslo
Priser Mercedes-Benz EQV
ModellPris fra
EQV 300 Charge, 204 hk, lengde A2749900
EQV 300 Charge, 204 hk, lengde A3756700

*Vi tar forbehold for trykkfeil. Priser EQV 300 Charge inkluderer vinterhjul og frakt.