Mercedes-Benz G-Klasse

Når et design er like stilig etter 40 år, har det gjort seg fortjent til tittelen ikonisk. Mercedes-Benz G-Klasse er ikke til å ta feil av. Den stående frontgrillen, de distinkte linjene, brede skuldrene og store bakvinduene, bidrar sammen til det målbevisste uttrykket. G-Klasse er enestående – funksjonell og robust, med et kompromissløst utseende fra alle vinkler. Nye G-Klasse er ikke forandret, men forbedret.

Veier ingen andre kjører

Når det kommer til ytelse i terrenget, står G-Klasse alene. Ingen over, ingen ved siden. En ekstremt stabil stigeramme, tre differensialsperrer og god bakkeklaring, gjør at G-Klasse ikke bare tar alle utfordringer på strak arm – den leker med dem. Fres deg gjennom terrenget langt utenfor allfarvei, flytt stein for stein, og dra dit ingen andre kan. G-Klasse har en klatreevne på inntil 100 %, og fosser frem gjennom elvedybder på 70 cm. Dette er en bil som er laget for det ekstreme. Dette er bilen som har overvunnet naturen. 

Sterkere enn fjell. Sterkere enn asfalt.

Å kunne forsere det verst tenkelige landskapet er å forvente av en G-Klasse. Men det hadde ikke vært en Mercedes-Benz om den bare presterte som forventet. Nye G-Klasse er nemlig ikke bare majestetisk i terrenget – den er herre over veien. Med en gjennomtenkt akselkonstruksjon, presis styring og Intelligent Drive, er egenskapene ved vanlig kjøring bedre enn noen gang. G-Klasse firer heller ikke på komforten. Bedre ergonomi, nye seter og et helt nytt underholdningssystem, gjør eventyret til et faktum – uansett om det blir til i terrenget eller på veien.