Mercedes-Benz G-Klasse

Når et design er like stilig etter 40 år, har det gjort seg fortjent til tittelen ikonisk. Mercedes-Benz G-Klasse er ikke til å ta feil av. Den stående frontgrillen, de distinkte linjene, brede skuldrene og store bakvinduene bidrar sammen til det målbevisste uttrykket. G-Klasse er enestående – funksjonell og robust, med et kompromissløst utseende fra alle vinkler. Nye G-Klasse er ikke forandret, men forbedret.

Mercedes-Benz G-Klasse

Veier ingen andre kjører

Når det kommer til ytelse i terrenget, står G-Klasse alene. Ingen over, ingen ved siden. En ekstremt stabil stigeramme, tre differensialsperrer og god bakkeklaring gjør at G-klasse ikke bare tar alle utfordringer på strak arm – den leker med dem. Fres deg gjennom terrenget langt utenfor allfarvei, flytt stein for stein, og dra dit ingen andre kan. G-klasse har en klatreevne på inntil 100 % og fosser frem gjennom elvedybder på 70 cm. Dette er en bil som er laget for det ekstreme. Dette er bilen som har overvunnet naturen. 

Mercedes-Benz G-Klasse

Sterkere enn fjell. Sterkere enn asfalt.

Å kunne forsere det verst tenkelige landskapet er å forvente av en G-Klasse. Men det hadde ikke vært en Mercedes-Benz om den bare presterte som forventet. Nye G-Klasse er nemlig ikke bare majestetisk i terrenget – den er herre over veien. Med en gjennomtenkt akselkonstruksjon, presis styring og Intelligent Drive er egenskapene ved vanlig kjøring bedre enn noen gang. G-Klasse firer heller ikke på komforten. Bedre ergonomi, nye seter og et helt nytt underholdningssystem gjør eventyret til et faktum – uansett om det blir til i terrenget eller på veien.

Priser og modeller

Kjøp Mercedes-Benz G-Klasse
Mercedes-Benz G-Klasse
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
G 500422 hk263 g/kmBensin1 953 900
AMG G 63585 hk299 g/kmBensin2 546 900
G 350 d286 hk252 g/kmDiesel1 802 900
G 400 d **330 hk289-290 g/kmDiesel 1 900 900 **

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.
**G400d grunnpris, bilen leveres kun som Stronger than time edition med Premium Plus pakke - dette kommer i tillegg til grunnpris.
Verdiene for C02 utslipp og elektrisk rekkevidde er basert på den mer realistiske WLTP-målestandarden, omregnet til NEDC-verdier for å sikre
riktig sammenligningsgrunnlag, også for beregning av engangsavgift i Norge hvor NEDC-verdier brukes frem til 31.12.2019. Utstyrsnivået vil
kunne påvirke de angitte WLTP utslippsverdiene. Les mer om WLTP

Finansiering

1 802 900 Kr
Kr
4.95%
14 947 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.