Mercedes-Benz Geländewagen – legendarisk SUV

Mercedes-Benz Geländewagen har stått som en bautastein på det internasjonale SUV-markedet. En bil med et tidløst ytre, men som har blitt oppdatert til dagens teknologiske krav på innsiden. Det er en bil som på mange måter er den samme i dag som i 1979, et ikon som er ivaretatt.

Mercedes-Benz G-Klasse Geländewagen

Mercedes-Benz G-Klasse er en terrengbil i ordets rette forstand. Geländewagen er gjennomtenkt for å traversere vanskelige veier og rufsete terreng. En terrengvogn som kan kjøre selv om kun ett hjul har godt grep. Samtidig er ikke dette kun en enkel bil med store hjul, den har banebrytende teknikk og moderne instrumenter som er pakket inn i et romslig og komfortabelt interiør.​

Mercedes-Benz G-Klasse Geländewagen

Opplev veien på en ny måte

G-Klasse stiller spørsmålstegn ved hva som er en vei. Fra det oversiktlig høysetet har du maksimalt kontroll og komfort enten du kjører langtur eller i ulendt terreng. Denne bilen trives like godt på veien som utenfor. Innvendig er bilen utformet i kvalitetsmaterialer som setter luksusfølelsen i høygir, i tillegg til instrumenter som fungerer intuitivt.​

Mercedes-Benz G-Klasse Geländewagen

En motor som er skapt for enhver utfordring

En bil som skal kunne kjøre godt på både lange veistrekker og ulendt terreng trenger en spesialdesignet motor. Og i G-Klasse finner man en motor som er helt spesiell. Under panseret finner man en 5,5-liters V8-motor som yter maksimalt i alle utfordringer. Dette er en motor for deg som skal frem – uansett hindring.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no