Mercedes-Benz G-Klasse

Når et design er like stilig etter 40 år, har det gjort seg fortjent til tittelen ikonisk. Mercedes-Benz G-Klasse er ikke til å ta feil av. Den stående frontgrillen, de distinkte linjene, brede skuldrene og store bakvinduene bidrar sammen til det målbevisste uttrykket. G-Klasse er enestående – funksjonell og robust, med et kompromissløst utseende fra alle vinkler. Nye G-Klasse er ikke forandret, men forbedret.

Mercedes-Benz G-Klasse

Veier ingen andre kjører

Når det kommer til ytelse i terrenget, står G-Klasse alene. Ingen over, ingen ved siden. En ekstremt stabil stigeramme, tre differensialsperrer og god bakkeklaring gjør at G-klasse ikke bare tar alle utfordringer på strak arm – den leker med dem. Fres deg gjennom terrenget langt utenfor allfarvei, flytt stein for stein, og dra dit ingen andre kan. G-klasse har en klatreevne på inntil 100 % og fosser frem gjennom elvedybder på 70 cm. Dette er en bil som er laget for det ekstreme. Dette er bilen som har overvunnet naturen. 

Mercedes-Benz G-Klasse

Sterkere enn fjell. Sterkere enn asfalt.

Å kunne forsere det verst tenkelige landskapet er å forvente av en G-Klasse. Men det hadde ikke vært en Mercedes-Benz om den bare presterte som forventet. Nye G-Klasse er nemlig ikke bare majestetisk i terrenget – den er herre over veien. Med en gjennomtenkt akselkonstruksjon, presis styring og Intelligent Drive er egenskapene ved vanlig kjøring bedre enn noen gang. G-Klasse firer heller ikke på komforten. Bedre ergonomi, nye seter og et helt nytt underholdningssystem gjør eventyret til et faktum – uansett om det blir til i terrenget eller på veien.

Beregn din månedspris

1 802 900 Kr
Kr
14 947 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 263 027,-
  • Kredittkjøpspris: 2 065 927,-

Inkludert i månedsprisen er etablerings-, tinglysnings- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 % med mindre annet er valgt. Finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz G-Klasse - Priser og modeller

Kjøp Mercedes-Benz G-Klasse
Mercedes-Benz G-Klasse priser
ModellvariantPris fra
G 350 d, 286 hk1 802 900
G 400 d, 330 hk1 900 900 
G 500, 422 hk1 953 900
AMG G 63, 585 hk2 546 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. G400d grunnpris, bilen leveres kun som Stronger than time edition med Premium Plus pakke. Dette kommer i tillegg til grunnpris.