Mercedes-Benz G-Klasse

Mercedes-Benz G-Klasse

Når et design er like stilig etter 40 år, har det gjort seg fortjent til tittelen ikonisk. Mercedes-Benz G-Klasse er ikke til å ta feil av. Den stående frontgrillen, de distinkte linjene, brede skuldrene og store bakvinduene bidrar sammen til det målbevisste uttrykket. G-Klasse er enestående – funksjonell og robust, med et kompromissløst utseende fra alle vinkler. Nye G-Klasse er ikke forandret, men forbedret.

Mercedes-Benz G-Klasse

Veier ingen andre kjører

Når det kommer til ytelse i terrenget, står G-Klasse alene. Ingen over, ingen ved siden. En ekstremt stabil stigeramme, tre differensialsperrer og god bakkeklaring gjør at G-Klasse ikke bare tar alle utfordringer på strak arm – den leker med dem. Fres deg gjennom terrenget langt utenfor allfarvei, flytt stein for stein, og dra dit ingen andre kan. G-Klasse har en klatreevne på inntil 100 % og fosser frem gjennom elvedybder på 70 cm. Dette er en bil som er laget for det ekstreme. Dette er bilen som har overvunnet naturen. 

Mercedes-Benz G-Klasse

Sterkere enn fjell. Sterkere enn asfalt.

Å kunne forsere det verst tenkelige landskapet er å forvente av en G-Klasse. Men det hadde ikke vært en Mercedes-Benz om den bare presterte som forventet. Nye G-Klasse er nemlig ikke bare majestetisk i terrenget – den er herre over veien. Med en gjennomtenkt akselkonstruksjon, presis styring og Intelligent Drive er egenskapene ved vanlig kjøring bedre enn noen gang. G-Klasse firer heller ikke på komforten. Bedre ergonomi, nye seter og et helt nytt underholdningssystem gjør eventyret til et faktum – uansett om det blir til i terrenget eller på veien.

Beregn din månedspris

1 834 900 Kr
Kr
15 210 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.32%
  • Kredittkostnad: 267 475,-
  • Kredittkjøpspris: 2 102 375,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz G-Klasse - Priser og modeller

Kjøp Mercedes-Benz G-Klasse
Mercedes-Benz G-Klasse priser
ModellvariantPris fra
G 350 d, 136 hk1 834 900
G 400 d, 340 hk1 935 900
G 500, 422 hk2 134 900
AMG G 63, 585 hk2 624 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. G400d grunnpris, bilen leveres kun som Stronger than time edition med Premium Plus pakke. Dette kommer i tillegg til grunnpris.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best