Mercedes-Benz GLB  - en kompakt off-roader med 7-seter

Mercedes-Benz GLB er tydelig terrengbil-inspirert og har selvfølgelig det nyeste brukergrensesnittet, MBUX, som inkluderer stemmestyring og Widescreen Cockpit. Head-up-skjermen forvandler frontruten til en digital førerplass, der du alltid har den viktigste informasjonen i synsfeltet.

Det oppvarmede multifunksjonsrattet skjemmer deg bort på kalde dager, og sørger for at kjøringen blir ekstra komfortabel. Seteklimaanlegget ventilerer forsetene, kjøler dem ned, og regulerer også fuktigheten. I kjølig vær sørger setevarmen for at sitteflate og seterygg raskt får en behagelig temperatur.

GLB er høyreist, praktisk, og har en rekke elementer som understreker at det også er en habil offroader - korte overheng, god bakkeklaring, og beskyttelse som følger hjulbuer og sideskjørt.

Hands-free access

Med HANDS-FREE ACCESS åpnes og lukkes bakluken uten at du berører den. Sensorområdet under bakre støtfanger registrerer at du gjør en bevegelse med foten, noe som gjør det mye enklere å laste inn og ut av bilen. Dette er spesielt nyttig når du har mye å bære på, og ikke har ledige hender til å åpne eller lukke bakluken.

Romslig og fleksibelt bagasjerom

Mercedes-Benz GLB har god plass, til tross for kompakte mål. Lav lastekant gjør det enkelt å laste inn i bilen, og baksetet kan forskyves på langs, slik at bilen forvandles fra et oppholdsrom for passasjerer til en kompakt varebil i premiumklassen. Ved behov kan du forskyve hele, slik at du enten får større bagasjerom eller økt benplass i baksetet.