Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB  - en kompakt off-roader med 7-seter

Mercedes-Benz GLB er tydelig terrengbilinspirert og har selvfølgelig det nyeste brukergrensesnittet, MBUX, som inkluderer stemmestyring og Widescreen Cockpit. Head-up-displayet forvandler frontruten til en digital førerplass der du alltid har den viktigste informasjonen i synsfeltet.

Det oppvarmede multifunksjonsrattet skjemmer deg bort på kalde dager og sørger for at kjøringen blir ekstra komfortabel. Seteklimaanlegget ventilerer forsetene, kjøler dem ned og regulerer også fuktigheten. I kjølig vær sørger setevarmen for at sitteflate og seterygg raskt får en behagelig temperatur.

GLB er høyreist, praktisk og har en rekke elementer som understreker at det også er en habil offroader - korte overheng, god bakkeklaring og beskyttelse som følger hjulbuer og sideskjørt.

Mercedes-Benz GLB

Hands-free access

Med HANDS-FREE ACCESS åpnes og lukkes bakluken uten at du berører den. Sensorområdet under bakre støtfanger registrerer at du gjør en bevegelse med foten noe som gjør det mye enklere å laste inn og ut av bilen. Dette er spesielt nyttig når du har mye å bære på, og ikke har ledige hender til å åpne eller lukke bakluken.

Mercedes-Benz GLB

Romslig og fleksibelt bagasjerom

Mercedes-Benz GLB har god plass til tross for kompakte mål. Lav lastekant gjør det enkelt å laste inn i bilen, og baksetet kan forskyves på langs, slik at bilen forvandles fra et oppholdsrom for passasjerer til en kompakt varebil i premiumklassen. Ved behov kan du forskyve hele, slik at du enten får større bagasjerom eller økt benplass i baksetet.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best