Mercedes-Benz GLC Coupé

Mercedes-Benz GLC Coupé imponerer

GLC Coupé har en imponerende diamantgrill og iøynefallende kromelementer som er seriemontert for første gang. Markante luftinntak i støtfangeren gir nye bilen en ekstra kraft og tilstedeværelse. Brede skuldre, sportslige enderørsdeksler og smale horisontale LED-baklykter understreker den atletiske og dynamiske stilen.

Nyt den heldigitale førerplassen med en stor og høyoppløselig berøringsskjerm. Denne sørger for en spennende visnings- og betjeningsopplevelse med det nye systemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Nye GLC Coupé forstår også din digitale verden. Du kan for eksempel integrere smarttelefonen din slik at den vises på mediedisplayet på en intuitiv måte.

ENERGIZING-pakkene (tilleggsutstyr) kobler sammen flere komfortsystemer til oppkvikkende eller avslappende programmer som varer i flere minutter. Og med DYNAMIC BODY CONTROL-understellet (tilleggsutstyr) kan du tilpasse dempingen og dermed kjøreegenskapene individuelt i tre trinn: Svært komfortabelt, sportslig eller ekstra sportslig. Velg etter humør og kjøreforhold.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Nytt høydepunkt som standard

LED High Performance frontlykter leveres nå som standard og har en lysdesign som virker enda bredere. I tillegg til den markante optikken, overbeviser LED-teknologien med jevn belysning av kjørebanen som er svært behagelig. Et annet høydepunkt er baklyktene i LED-teknikk, som er gjort smalere og gir bedre synlighet både dag og natt.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Intelligent, forutseende og pålitelig

GLC Coupé ivaretar sikkerheten din bedre enn noensinne. Markedets mest moderne sikkerhets- og førerassistansesystemer avlaster deg merkbart bak rattet og reduserer ulykkesrisikoen. Kjøreassistentpakken hjelper deg særlig i monotone og uoversiktlige situasjoner, for eksempel i kø, rundkjøringer eller kryss. Den sørger for at du holder deg i riktig kjørefelt, at du har trygg avstand til bilene rundt deg, den assistere ved filskift, bremser ved fare og reduserer følgene ved en ulykke.

Priser og modeller

Mercedes-Benz GLC Coupé priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Mercedes-Benz GLC Coupé
ModellHkDrivstoffPris fra
GLC 200 4MATIC198 hkBensin782 900
GLC 300 4MATIC258 hkBensin827 900
AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé476 hkBensin1 601 900
AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé510 hkBensin1 701 900
GLC 220 d 4MATIC194 hkDiesel742 900
GLC 300 d 4MATIC245 hkDiesel821 900
GLC 400 d 4MATICDieselforventes august 2019

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. Priser inkl. levering fra Oslo.

 

Finansiering

742 900 Kr
Kr
4.95%
6 241 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.