Mercedes-Benz GLC Coupé imponerer

GLC Coupé har en imponerende diamantgrill, og iøynefallende kromelementer som er seriemontert for første gang. Markante luftinntak i støtfangeren gir bilen en ekstra kraft og tilstedeværelse. Brede skuldre, sportslige enderørsdeksler, og smale horisontale LED-baklykter, understreker den atletiske og dynamiske stilen.

Nyt den heldigitale førerplassen med en stor og høyoppløselig berøringsskjerm. Denne sørger for en spennende visnings- og betjeningsopplevelse med det nye systemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Nye GLC Coupé forstår også din digitale verden. Du kan for eksempel integrere smarttelefonen din, slik at den vises på mediedisplayet på en intuitiv måte.

ENERGIZING-pakkene (tilleggsutstyr) kobler sammen flere komfortsystemer til oppkvikkende eller avslappende programmer som varer i flere minutter. Og med DYNAMIC BODY CONTROL-understellet (tilleggsutstyr) kan du tilpasse dempingen, og dermed kjøreegenskapene, individuelt i tre trinn: Svært komfortabelt, sportslig eller ekstra sportslig. Velg etter humør og kjøreforhold.

Nytt høydepunkt som standard

LED High Performance frontlykter leveres nå som standard, og har et lysdesign som virker enda bredere. I tillegg til den markante optikken, overbeviser LED-teknologien med jevn belysning av kjørebanen, noe som er svært behagelig. Et annet høydepunkt er baklyktene med LED-teknikk, som er gjort smalere og gir bedre synlighet både dag og natt.

Intelligent, forutseende og pålitelig

GLC Coupé ivaretar sikkerheten din bedre enn noensinne. Markedets mest moderne sikkerhets- og førerassistansesystemer avlaster deg merkbart bak rattet, og reduserer ulykkesrisikoen. Kjøreassistentpakken hjelper deg særlig i monotone og uoversiktlige situasjoner, for eksempel i kø, rundkjøringer eller kryss. Den sørger for at du holder deg i riktig kjørefelt, at du har trygg avstand til bilene rundt deg, den assisterer ved filskift, bremser ved fare, og reduserer følgene ved en ulykke.