Mercedes-Benz GLE Coupé

Mercedes-Benz GLE Coupé gjør et unikt inntog på sin modell. Dette er en crossover-SUV med tydelige coupé-aktige elementer. Noe som kombinerer de elegante og kontrollerte kjøreegenskapene til en SUV med coupeens distinkte og attraktive design.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Mercedes-Benz GLE coupé kombinerer det beste fra to verdener med en coupé-kropp som troner på drivverket til en SUV. Denne bilen får det meste ut av både ulendt terreng og vanlig landevei, samtidig som en er kompakt nok til å passe i byen. Dette designet gløder ekstrovert av sportslighet, en utadvendt bil som markant skiller seg fra den tradisjonelle GLE-Klasse.​

Mercedes-Benz GLE Coupé

Kompakt bil med store overraskelser

GLE er en kompakt-SUV med en coupé-aktig design som gir en eksklusiv følelse. Det dynamiske interiøret har rom for kreativ utfoldelse – den oppfyller omtrent alle personlige krav og ønsker. Her er det høy sittestilling som gir fullstendig oversikt, samt et stort dashboard som gir deg full kontroll.

Mercedes-Benz GLE Coupé

En fremtidsrettet motor

Perfeksjon er viktig. Noe kan alltid bli bedre, men akkurat nå er dette det beste. GLA coupé tilhører en intelligent generasjon av motorer. En generasjon som både yter effektivt, er miljøbesparende, og smart. Dette er en motor som er i tiden og som er et resultat av flere års intenst ingeniørarbeid. Det merker man raskt nå man setter seg i den.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz GLE Coupé priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz GLE Coupé
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
GLE350d 4MATIC258 hk180 g/kmDiesel1 037 900
GLE400 4MATIC333 hk199 g/kmBensin1 069 900
AMG GLE 43 4MATIC390 hk215 g/kmBensin1 221 900
GLE500 4MATIC455 hk246 g/kmBensin1 434 900
AMG GLE 63 4MATIC557 hk278 g/kmBensin1 841 900
AMG GLE 63 S 4MATIC585 hk278 g/kmBensin1 938 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no