Mercedes-Benz GLS – luksuriøs SUV

Mercedes-Benz GLS er en fullblods luksus-SUV. Det er en bil som er komfortabel i alle situasjoner, både på veien og i terrenget.

Sølvgrå Mercedes-Benz GLS står parkert på en strand

Mercedes-Benz GLS er en SUV som gir deg trygghet i alle situasjoner. Erfaring fra tiår med prøving og utvikling kulminerer i en bil som har så mange assistansesystemer og funksjoner at du alltid vil være i kontroll. Blant annet finner man kryssvind-stabilisering som kompenserer for sterke kryssvinder på veien, kollisjonsresponsive hodeputer, eller adaptive bremser som sørger for glidende og kontrollert nedstigning av bakker i røft terreng.

Mørkeblå Mercedes-Benz GLS står parkert på steinunderlag ved havet

Eksklusiv og eventyrlig

Mercedes-Benz GLS er en SUV som er ekstraordinær og elegant. Det moderne eksteriøret har harmoniske trekk, men legger likevel ikke skjul på de definerte og robuste linjene. Med en rekke utstyrspakker har du mulighet til å personalisere bilen etter ditt behov. Det er en dynamisk bil som er allsidig og praktisk.​

Interiøret til Mercedes-Benz GLS

Luksusorientert interiør

Innvendig gir Mercedes-Benz GLS uttrykk for et maksimalistisk design. Her er det detaljer og linjer man legger merke til overalt. Du har mulighet til å velge mellom en rekke fargespektre – ingefærbeige, perlesort, sort, sadelbrun, espressobrun, eller krystallgrå. Helhetsuttrykket er unik.

Man finner smale detlajer i krom rundt knappene på multifunksjonsrattet, betjeningselementene til setet, og rundt den store medie-skjermen. Det er lekre detaljer som skaper et luksuriøst inntrykk.​

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz GLS
GL
ModellEffektCo2NOxPris fra
GLS 350 d 4MATIC258 hk185 g/km68 mg/km1 187 900
GLS 400 4MATIC 333 hk255 g/km59 mg/km1 255 900
GLS 500 4MATIC455 hk255 g/km59 mg/km1 600 900
AMG GLS 63 4MATIC585 hk288 g/km57 mg/km2 083 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no