Mercedes-Benz GLS – luksuriøs SUV

Mercedes-Benz GLS er en fullblods luksus-SUV. Det er en bil som er komfortabel i alle situasjoner, både på veien og i terrenget.

Sølvgrå Mercedes-Benz GLS står parkert på en strand

Mercedes-Benz GLS er en SUV som gir deg trygghet i alle situasjoner. Erfaring fra tiår med prøving og utvikling kulminerer i en bil som har så mange assistansesystemer og funksjoner at du alltid vil være i kontroll. Blant annet finner man kryssvind-stabilisering som kompenserer for sterke kryssvinder på veien, kollisjonsresponsive hodeputer, eller adaptive bremser som sørger for glidende og kontrollert nedstigning av bakker i røft terreng.

Mørkeblå Mercedes-Benz GLS står parkert på steinunderlag ved havet

Eksklusiv og eventyrlig

Mercedes-Benz GLS er en SUV som er ekstraordinær og elegant. Det moderne eksteriøret har harmoniske trekk, men legger likevel ikke skjul på de definerte og robuste linjene. Med en rekke utstyrspakker har du mulighet til å personalisere bilen etter ditt behov. Det er en dynamisk bil som er allsidig og praktisk.​

Interiøret til Mercedes-Benz GLS

Luksusorientert interiør

Innvendig gir Mercedes-Benz GLS uttrykk for et maksimalistisk design. Her er det detaljer og linjer man legger merke til overalt. Du har mulighet til å velge mellom en rekke fargespektre – ingefærbeige, perlesort, sort, sadelbrun, espressobrun, eller krystallgrå. Helhetsuttrykket er unik.

Man finner smale detlajer i krom rundt knappene på multifunksjonsrattet, betjeningselementene til setet, og rundt den store medie-skjermen. Det er lekre detaljer som skaper et luksuriøst inntrykk.​

Bestill prøvekjøring

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz GLS
GL
ModellEffektCo2NOxPris fra
GLS 350 d 4MATIC258 hk185 g/km68 mg/km1 141 900
GLS 400 4MATIC 333255 g/km59 mg/km1 244 900 
GLS 500 4MATIC455255 g/km59 mg/km1 657 900
AMG GLS 63 4MATIC585288 g/km57 mg/km2 209 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Et fornøyd par

  Næringsleasing

  Leasing bevarer likviditeten ved at det gis inntil 100 % finansiering. Leasing av bil gjør at bedriften sparer lånekapasitet til andre formål som kan gi høyere avkastning.

 • Mann som kjører bil

  Privat leasing

  Leasing betyr finansiell leie og er en finansieringsform som gir bedrifter og næringsdrivende muligheter til å anskaffe seg for eksempel biler uten å belaste egenkapital eller andre lånekilder.

 • Familie i bil

  Restverdilån

  Restverdilån gjennom Bertel O. Steen Finans er en fleksibel nedbetalingsform hvor lånet settes opp med en restverdi.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her