Mercedes-Benz GLS SUV

Mercedes-Benz GLS SUV er en fullblods luksus-SUV. Det er en bil som er komfortabel i alle situasjoner, både på veien og i terrenget.

Mercedes-Benz GLS SUV

Mercedes-Benz GLS er en SUV som gir deg trygghet i alle situasjoner. Erfaring fra tiår med prøving og utvikling kulminerer i en bil som har så mange assistansesystemer og funksjoner at du alltid vil være i kontroll. Blant annet finner man kryssvind-stabilisering som kompenserer for sterke kryssvinder på veien, kollisjonsresponsive hodeputer, eller adaptive bremser som sørger for glidende og kontrollert nedstigning av bakker i røft terreng.

Mercedes-Benz GLS SUV

Eksklusiv og eventyrlig

Mercedes-Benz GLS er en SUV som er ekstraordinær og elegant. Det moderne eksteriøret har harmoniske trekk, men legger likevel ikke skjul på de definerte og robuste linjene. Med en rekke utstyrspakker har du mulighet til å personalisere bilen etter ditt behov. Det er en dynamisk bil som er allsidig og praktisk.​

Mercedes-Benz GLS SUV

Luksusorientert interiør

Innvendig gir Mercedes-Benz GLS uttrykk for et maksimalistisk design. Her er det detaljer og linjer man legger merke til overalt. Du har mulighet til å velge mellom en rekke fargespektre – ingefærbeige, perlesort, sort, sadelbrun, espressobrun, eller krystallgrå. Helhetsuttrykket er unik.

Man finner smale detlajer i krom rundt knappene på multifunksjonsrattet, betjeningselementene til setet, og rundt den store medie-skjermen. Det er lekre detaljer som skaper et luksuriøst inntrykk.​

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz GLS SUV priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz GLS SUV
ModellvariantEffektCo2DrivstoffPris fra
GLS 350 d 4MATIC258 hk190 g/kmDiesel1 223 900
GLS 400 4MATIC 333 hk206 g/kmBensin1 279 900
GLS 500 4MATIC455 hk255 g/kmBensin1 632 900
AMG GLS 63 4MATIC585 hk288 g/kmBensin2 120 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no