Mercedes-Benz GLS SUV

Mercedes-Benz GLS SUV - en luksus SUV

Tydelige proporsjoner, et langstrakt panser og felger på inntil 23 tommer understreker bilens tilstedeværelse. Samtidig er nye GLS lett og elegant. AMG Line imponerer med sportslige skjørt helt rundt, store luftinntak og spesielle lettmetallfelger. Innvendig setter sportsrattet og -pedalene standarden for en dynamisk estetikk.

Med et trykk på en knapp kan seteryggene på andre og tredje seterad legges ned enkeltvis eller sammen, og du får et bagasjerom på inntil 2400 liter. Hekken kan senkes for å lette innlasting, og bakluken kan åpnes og lukkes med bare en fotbevegelse.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør GLS SUV det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. Systemet hjelper deg å nå målet ditt på en trygg og avslappende måte.

Mercedes-Benz GLS SUV 2019 Mercedes-Benz GLS SUV

Verdens mest suverene understell

Som ekstrautstyr kan du velge det helaktive understellet E-ACTIVE BODY CONTROL som har en nesten utrolig virkning i svinger, under akselerasjon og ved bremsing. Bilen opptrer rolig og behersket i alle kjøresituasjoner.

Mercedes-Benz GLS SUV Mercedes-Benz GLS SUV

MULTIBEAM LED-frontlykter og panoramasoltak

MULTIBEAM LED frontlykter som tilvalg gir eksteriøret på nye GLS en spesiell utstråling. Også de nyutviklede LED-baklyktene glitrer med briljant design og intelligent teknikk. Legger du til panoramasoltaket får du en fascinerende frihetsfølelse og en lys og behagelig atmosfære i kupeen. 

Beregn din månedspris

1 278 900 Kr
Kr
10 643 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.43%
  • Kredittkostnad: 190 443,-
  • Kredittkjøpspris: 1 469 343,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz GLS SUV - Priser og modeller

Priser inklusiv levering Oslo.
Priser Mercedes-Benz GLS SUV priser
ModellvariantPris fra
350d 4MATIC, 286 hk1 278 900
400d 4MATIC, 330 hk1 322 9000
580 4MATIC, 456 hk1 702 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.