Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

De nye baklyktene med moderne OLED-teknologi har briljante lysflater og du kan velge blant 10 eklsklusive fargekonsepter i komfortbelysningen. Med touch control-knappene på rattet er alle nødvendige funksjoner lett tilgjengelig, mens bilens lave cW-verdi sørger for lav luftmotstand og imponerende energieffektivitet. Mercedes Me Connect hjelper deg på telefonen dersom du trenger anbefalinger, råd og eller har andre spørsmål. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Hold varmen med taket nede

I nye S-Klasse Cabriolet kan du slappe av og nyte sanseinntrykkene, takket være komfortutstyr for kjøring med åpen bil, som AIRCAP og AIRSCARF. Varmekomfortpakken (tilleggsutstyr) sørger dessuten for varme i setene, armlenene og rattet. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Formel 1-motor

Nye S-klasse coupé har en en av verdens mest utslippsvennlige V8 turbo-motorer. Teknologien er hentet fra Formel 1 og du kan blant annet more deg med Race Start-funksjon, AMG og Speedshift 9-trinns DCT-girkasse. 

Priser og modeller

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet
ModellEffektCO2DrivstoffPris fra
S 560469 hk233 g/kmBensin1 996 900
AMG S 63 4Matic612 hk263 g/kmBensin2 460 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

1 996 900 Kr
Kr
4.95%
16 540 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.