Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

La deg blende av luksuriøse Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet. Maksimal komfort med taket nede – ingen forstyrrelser, bare ren kjøreglede. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

De nye baklyktene med moderne OLED-teknologi har briljante lysflater og du kan velge blant 10 eklsklusive fargekonsepter i komfortbelysningen. Med touch control-knappene på rattet er alle nødvendige funksjoner lett tilgjengelig. Din personlige assistent, Mercedes Me Connect, hjelper deg på telefonen dersom du trenger anbefalinger, råd og eller har andre spørsmål. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Et instinkt for hva som er riktig

S-klasse Cabriolets utvidede førerassistentsystem analyserer og reagerer på handlingene dine enda raskere enn tidligere. Det betyr at du kan felle ned taket, sette på hode- og nakkevarmeren AIRSCARF og nyte kjøreturen. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Formel 1-motor

Nye S-klasse coupé har en en av verdens mest utslippsvennlige V8 turbo-motorer. Teknologien er hentet fra Formel 1 og du kan blant annet more deg med Race Start-funksjon, AMG og Speedshift 9-trinns DCT-girkasse. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
S 560469 hk204 g/kmBensin1 863 900
AMG S 63 4Matic612 hk229 g/kmBensin2 323 900
AMG S 65630 hk272 g/kmBensin3 130 900

 

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no