Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

De nye baklyktene med moderne OLED-teknologi har briljante lysflater og du kan velge blant 10 eksklusive fargekonsepter i komfortbelysningen. Med touch control-knappene på rattet er alle nødvendige funksjoner lett tilgjengelig, mens bilens lave cW-verdi sørger for lav luftmotstand og imponerende energieffektivitet. Mercedes Me Connect hjelper deg på telefonen dersom du trenger anbefalinger, råd og eller har andre spørsmål. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Hold varmen med taket nede

I nye S-Klasse Cabriolet kan du slappe av og nyte sanseinntrykkene, takket være komfortutstyr for kjøring med åpen bil, som AIRCAP og AIRSCARF. Varmekomfortpakken (tilleggsutstyr) sørger dessuten for varme i setene, armlenene og rattet. 

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Formel 1-motor

Nye S-klasse coupé har en en av verdens mest utslippsvennlige V8 turbo-motorer. Teknologien er hentet fra Formel 1 og du kan blant annet more deg med Race Start-funksjon, AMG og Speedshift 9-trinns DCT-girkasse. 

Beregn din månedspris

1 927 900 Kr
Kr
15 973 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.31%
  • Kredittkostnad: 280 273,-
  • Kredittkjøpspris: 2 208 173,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet priser
ModellPris fra
S 560, 469 hk1 927 900
AMG S 63 4MATIC, 612 hk2 430 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.