Mercedes-Benz S-Klasse – blikkfangende coupé

Mercedes- Benz S-Klasse coupé utsråler autoritet og selvsikkerhet. Det er bil som skaper blikk. Oppdag hvorfor denne Mercedes-Benzen har det beste.

Gråhvit Mercedes-Benz S-Klasse coupé kjører på våt vei

En couoé som overgår det meste. S-Klasse er en slik coupé. En bil som er suveren på mange ulike måter, og som beholder et karakteristisk og gjenkjennelig design. Denne bilen er innovativ på innsiden og på utsiden, en teknologisk høydare som er noe for seg selv. Frontlykter med moderne LED-teknikk og spennende linjer som trekker seg mykt over bilen. En bil for den sportslige og kvalitetsbevisste individualisten.

Dashboardet til Mercedes-Benz S-Klasse

Et magisk kjøretøy

Dette er bilen som pleier roen. S-Klasse coupé er utformet med førsteklasses komfort i tankene. En bil som er så flegmatisk og stødig at selv kaffekoppen holder seg i ro. MAGIC BODY CONTROL muliggjør dette. En konsekvens av flere år med teknisk nyvinning og utvikling som gjør at du har fullstendig kontroll i kupeen.

Mercedes-Benz' AMG-motor

Det beste eller ingenting

«Det beste eller ingenting» er mottoet til Mercedes-Benz. S-Klasse er et levende eksempel på hvordan flere tiår med utvikling og perfeksjonering av teknikk har resultert i en bil som er over all forventing. S-Klasse har en 8-sylindret bensinmotor som utnytter all kraft i hver eneste dråpe med drivstoff. Den er dermed rik på ytelse samtidig som den er energisparende.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz S-Klasse Coupé
S-Klasse Coupé
ModellEffektCo2NOxPris fra
S 400 4Matic Coupé367 hk204 g/km48 mg/km1 329 900
S 500 4Matic Coupé456 hk219 g/km37 mg/km1 633 900
S 63 AMG 4Matic Coupé585 hk242 g/km32 mg/km2 135 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no