Nye Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé imponerer med sin særegne kjørekomfort og klasseledende støydemping. Nå kan du nyte enda flere kjøreassistentløsninger i en av markedets tryggeste og lekreste biler.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Nye S-klasse coupé har en en av verdens mest utslippsvennlige V8 turbo-motorer. Teknologien er hentet fra Formel 1 og du kan blant annet more deg med Race Start-funksjon, AMG og Speedshift 9-trinns DCT-girkasse. Dette er dynamisk komfort i en klasse for seg, perfekt kombinert med et nytt og atletisk ytre design. 

 

Ny Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Føl deg trygg

I din nye S-klasse Coupé kan du føle deg trygg. Attention Assist overvåker kjøringen din og griper inn dersom du trenger en pause, mens Active Brake Assist bremser automatisk for å forhindre uhell. PRE-SAFE forbereder fører og passasjerer på sammenstøt ved å stramme belter, rette opp seter og lukke vinduer. Skulle uhellet være ute vil de avanserte støtabsorberende kollisjonsputene beskytte deg. I tillegg vil bilen automatisk kutte av tilførsel til drivstoff, låse opp dørene og ringe nødsentralen. 

Ny Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Solid utstyrspakke

I Mercedes-Benz S-klasse Coupé får du blant annet ryggekamera, parkeringsassistent, servolukking av dører, 19-tommers aluminiumsfelger, surround sound og  Traffic Sign Assist som leser av fartsgrensen automatisk. Med ENERGIZING komfortkontroll kan du kombinere ulike komfortsystemer, som klima, Ambient Lighting og massasjefunksjoner etter hvilket humør du er i. AIRSCARF, som er som et varmt skjerf rundt nakken din, gjør kjørekomforten komplett. For første gang tilgjengelig i en bil med fast tak. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz S-Klasse Coupé
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
S 450 4MATIC367 hk208 g/kmBensin1 431 900
S 560 4MATIC469 hk202 g/kmBensin1 702 900
AMG S 63 4MATIC612 hk211 g/kmBensin2 097 900
AMG S 65630 hk279 g/kmBensin3 026 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no