Mercedes-Benz SL Roadster sportsbil

Siden introduksjonen av Mercedes-Benz 300 SL med måkevingedører på 1950-tallet har SL stått som et ikon gjennom tiden. Det er en bil som fortsetter å imponere i dag, og som troner med sin eleganse, lekne kjøreegenskaper og nymoderne teknologi.

Mercedes-Benz SL Roaster

Bokstavene SL stammer fra det tyske orden Sportlich-Leicht som betyr Sportslig Lettvekter. Da er det ingen overraskelse at denne bilen kombinerer en kraftig motor med et sportslig karosseri. Denne kombinasjonen utgjør en rask sportsbil med lekne kjøreegenskaper. Med en SL roadster kan du virkelig kjenne farten på kroppen.

Mercedes-Benz SL Roaster

En fengslende opplevelse

Hvor ofte setter du deg inn i en bil som du aldri ønsker å forlate? SL roadster gir den følelsen. Det er en bil som det er enkelt å forelske seg i fordi den oppleves som lite komplisert. Her er det ingenting som blir lagt skjul på. Kraftig motor, komfortabel kupé, moderne teknologi, og ikonisk design. Da har man alt man trenger.

Mercedes-Benz SL Roaster

Ren råskap

Motoren i Mercedes-Benz SL er designet for å prestere på toppnivå, samtidig som den skåner miljøet mest effektivt. Bilens dynamiske kjøreegenskaper springer ut av de nye 6- og 8-sylindrede aggregatene som maksimerer hver dråpe i tanken. Denne motoren er ren råskap.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz SL Roaster priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz SL Roaster
BensinEffektCo2Pris fra
SL 400367 hk175 g/km1 269 900
SL 500455 hk205 g/km1 578 900
AMG SL 63585 hk229 g/km2 032 900
AMG SL 65630 hk270 g/km2 979 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no