Mercedes-Benz SL – roadster sportsbil

Siden introduksjonen av Mercedes-Benz 300 SL med måkevingedører på 1950-tallet har SL stått som et ikon gjennom tiden. Det er en bil som fortsetter å imponere i dag, og som troner med sin eleganse, lekne kjøreegenskaper og nymoderne teknologi.

Blå Mercedes Benz SL

Bokstavene SL stammer fra det tyske orden Sportlich-Leicht som betyr Sportslig Lettvekter. Da er det ingen overraskelse at denne bilen kombinerer en kraftig motor med et sportslig karosseri. Denne kombinasjonen utgjør en rask sportsbil med lekne kjøreegenskaper. Med en SL roadster kan du virkelig kjenne farten på kroppen.

Dashboardet til Mercedes-Benz SL Roadster

En fengslende opplevelse

Hvor ofte setter du deg inn i en bil som du aldri ønsker å forlate? SL roadster gir den følelsen. Det er en bil som det er enkelt å forelske seg i fordi den oppleves som lite komplisert. Her er det ingenting som blir lagt skjul på. Kraftig motor, komfortabel kupé, moderne teknologi, og ikonisk design. Da har man alt man trenger.

Mercedes-Benz' AMG-motor

Ren råskap

Motoren i Mercedes-Benz SL er designet for å prestere på toppnivå, samtidig som den skåner miljøet mest effektivt. Bilens dynamiske kjøreegenskaper springer ut av de nye 6- og 8-sylindrede aggregatene som maksimerer hver dråpe i tanken. Denne motoren er ren råskap.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Mercedes-Benz SL
SL
BensinEffektCo2NOxPris fra
SL 400367 hk175 g/km16 mg/km1 237 900
SL 500455 hk205 g/km38 mg/km1 537 900
SL 63 AMG585 hk229 g/km54 mg/km1 982 900
SL 65 AMG630 hk270 g/km49 mg/km2 877 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no