Mercedes-Benz SLC – moderne roadster

Mercedes-Benz SLC er for deg som ønsker en unik kjøreopplevelse i en takløs bil. SLC er en roadster med lekne kjøreegenskaper, moderne teknologi, og alt det andre som er standard for den ekstraordinære Mercedes-Benz-opplevelsen.

Mercedes-Benz SLC Roadster

Tradisjonelt sett var roadsteren en veldig åpen bil med begrenset vindskjerming. I dag kan man selv velge hvor mye man ønsker å skjerme seg fra været. Mercedes-Benz SLC er en slik roadster. Her finnes det mulighet til å ta ned hardtop-taket med et knappetrykk, slik at bilen blir en sportslig kabriolet. Ønsker man å kjøre med tak kan man fremdeles styre panoramatakets transparens, slik at man oppnår den atmosfæren man ønsker i bilen.

Dashboardet til Mercedes-Benz SLC Roadster

En autentisk sportsbilopplevelse

Mercedes-Benz SLC er ikke bare sportslig på utsiden. De røffe linjene, og klassiske sportsbil-aspektene videreføres til interiøret. Her finner man et sporty ratt og sporty seter. I tillegg til et instrumentpanel som har en mengde personaliseringsmuligheter. Alt som kjennetegner en roadster pluss litt til.

Mercedes-Benz' AMG-motor

Ren kjøreglede

Mercedes-Benz SLC er tilgjengelig i flere ulike bensinmotorer. Enten du er ute etter en bil som sparker litt i fra eller mye i fra, så finner du det i SLC. Velg mellom 4-, 6- eller 8-sylindret motor, alt etter ditt eget behov. Gode kjøreegenskaper og spenstige motordynamikk finner du uansett hvilket valg du faller på.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz SLC Roaster prisliste inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz SLC Roaster
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
SLC 180156 hk127 g/kmBensin470 900
SLC 180 9G-T aut.156 hk128 g/kmBensin500 836
SLC 200184 hk142 g/kmBensin551 900
SLC 200 9G-T aut.184 hk133 g/kmBensin552 755
AMG SLC 43367 hk178 g/kmBensin862 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no