V-Klasse har plass til 8 personer 

Mercedes-Benz V-Klasse er en bil som både er praktisk og attraktiv. I begge bakseteradene kan du variere på mange måter, med enkeltseter samt baksetebenker med to eller tre seter. Som standard leveres bilen med fire komfortable enkeltseter bak. Selv den kompakte modellen kan, som tilleggsutstyr, leveres med to baksetebenker med tre seter, slik at V-Klasse blir en åtteseter. Klarer du deg med syv seter, kan første bakseterad leveres med baksetebenk med to seter, eller med to enkeltseter. Luksussetene i første bakseterad byr på det ypperste av komfort.

Mercedes-Benz intelligent drive

Med intelligente kjøreassistanse- og sikkerhetssystemer nøye tilpasset hverandre, hjelper V-Klasse deg optimalt i alle situasjoner. Blant annet sørger oppmerksomhets- og sidevind-assistenten for at du og familien din kommer trygt frem. Den nye toppmotoren V 300 d med 176 kW (239 hk) samt 9-trinns automatgirkasse 9G-TRONIC sørger for behagelige kjøreopplevelser.

V-Klasse er et plassvidunder

V-Klasse har plass til inntil åtte personer og masse bagasje. Trenger du ekstra plass, kan setene også tas ut. Den ekstra lange modellen har en maksimal lastelengde på 2565 mm, og kan derfor uten problemer frakte store gjenstander. Når setene bak er tatt ut, har bagasjerommet på inntil 5010 liter god plass til bagasje og fritidsutstyr.