DS 3 Crossback

DS 3 Crossback - teknologi utviklet for deg

DS 3 Crossback er fullspekket med teknologi som forenkler hverdagen, opphøyer kjøreopplevelsen – og holder deg trygg. Med DS Access glir dørhåndtakene automatisk ut når du er i nærheten, og du kan gi andre tilgang til bilen ved enkelt klikk på mobilen. DS 3 Crossback tar også et steg nærmere selvkjørende biler med nyskapende systemer som DS Drive Assist og DS Dark Pilot – legg ut på langtur med senkede skuldre, og la bilen ta seg av lukeparkeringer. Luksus har aldri vært mer moderne.

DS 3 Crossback

Fortryllende lyssignatur

Fronten på DS 3 Crossback er ikke bare estetisk og uttrykksfull. Den umiskjennelige DS-grillen flankeres av to intelligente juveler: DS MATRIX LED VISION. Disse siste generasjons, smarte frontlyktene justerer seg automatisk til veien foran deg. Møter du en annen bil, dimmes de rette lysene. Det gjør kjøreopplevelsen langt mer behagelig for deg – og er tryggere for alle.

DS 3 Crossback

Uovertruffen komfort

DS mener alvor når de kaller det innvendige for lounge. Uansett om du skal ut på en kort eller lang reise, serverer DS 3 Crossback deg eksepsjonell komfort. I både for- og bakseter har DS-ingeniørene integrert skumgummi i to tykkelser. Det gir seteputer av overlegen kvalitet. Fordi stillhet er kjærkomment på veien, har bilen også suveren vibrasjons- og lydisolering. Og som en hyllest til parisisk luksus er også DS 3 Crossback tro mot DS’ filosofi: Tilpass interiøret – velg din atmosfære.

Beregn din månedspris

299 900 Kr
Kr
2 602 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.61%
  • Kredittkostnad: 54 857,-
  • Kredittkjøpspris: 354 757,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

DS 3 Crossback - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.
DS 3 Crossback prisliste
ModellvariantPris fra
Pure Tech, 100 hk, manuell, So Chic299 900
Pure Tech, 130 hk, EAT8 aut., So Chic329 900
Pure Tech, 130 hk, EAT8 aut., Grand Chic359 900
Pure Tech, 155 hk, EAT8 aut., So Chic374 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.