Opel Ampera-e: Effektiv kjøring og 423 km rekkevidde 

Ampera-e er blant elbilene som gir deg mest rekkevidde i forhold til prisen, hele 423 km. Lavt panser i kombinasjon med en stor frontrute, gjør at sittestillingen oppleves som langt høyere enn det som er typisk for dette segmentet. Her får du i tillegg en rolig og stille kjøreopplevelse, selv på grovt underlag, noe som er imponerende i en bil med over 200 hestekrefter. Bagasjerommet på 381 liter har plass til mer enn mange biler i kompaktklassen. 

Stappfull av ekstrautstyr

Opels elektriske flaggskip er meget velutstyrt, og selges i Premium-versjon som standard. Det betyr at alt ekstrautstyret du drømmer om er inkludert i prisen. Her får du oppvarmet skinnratt, IntelliLink-e infotainment med 10,2 tommers berøringsskjerm, 17-tommers lettmetallfelger, varme i baksetet, BOSE lydanlegg, ryggekamera, cruiscontrol med hastighetsberegner, elektronisk klimaanlegg, regnsensor, Isofix-fester for barneseter og mye mer. 

Perfekt for norske vinterforhold

Den lange rekkevidden er takket være det nye og avanserte batterisystemet. Strukturen og konstruksjonen gir svært god temperaturstyring, som igjen gjør batteriet mindre sensitivt for kulde. Perfekt for norske vinterforhold. Bilen er også utstyrt med løsninger for energieffektivisering, som active aeroshutter og cruisecontrol som sikrer jevn fart, og sparer mye energi på langtur. Lading fra tomt batteri til 150 km (WLTP) ved en 50kW hurtiglader, tar knappe 30 minutter ved sommertemperaturer.