Opel Ampera-e

Opel Ampera-e: Effektiv kjøring og 423 km rekkevidde 

Ampera-e er blant elbilene som gir deg mest rekkevidde i forhold til prisen, hele 423 km. Lavt panser i kombinasjon med en stor frontrute, gjør at sittestillingen oppleves som langt høyere enn det som er typisk for dette segmentet. Her får du i tillegg en rolig og stille kjøreopplevelse, selv på grovt underlag, noe som er imponerende i en bil med over 200 hestekrefter. Bagasjerommet på 381 liter har plass til mer enn mange biler i kompaktklassen. 

Den lange rekkevidden er takket være det nye og avanserte batterisystemet. Strukturen og konstruksjonen gir svært god temperaturstyring som igjen gjør batteriet mindre sensitivt for kulde. Perfekt for norske vinterforhold. Bilen er også utstyrt med løsninger for energieffektivisering, som active aeroshutter og cruisecontrol som sikrer jevn fart og sparer mye energi på langtur. Lading fra tomt batteri til 150 km (WLTP) ved en 50kW hurtiglader, tar knappe 30 minutter ved sommertemperaturer. 

Ampera-e er i tillegg utstyrt med et praktisk, regenerativt bremsesystem som forvandler energi fra bremsing til elektrisitet. Bare slipp gasspedalen eller trykk på bremsen og batteriet lades opp mens du kjører. 

Opel Ampera-e

Stappfull av ekstrautstyr

Opels elektriske flaggskip er meget velutstyrt og selges i Premium-versjon som standard. Det betyr at alt ekstrautstyret du drømmer om er inkludert i prisen. Her får du oppvarmet skinnratt, IntelliLink-e infotainment med 10,2 tommers berøringsskjerm, 17-tommers lettmetallfelger, varme i baksetet, BOSE lydanlegg, ryggekamera, cruiscontrol med hastighetsberegner, elektronisk klimaanlegg, regnsensor, Isofix-fester for barneseter og mye mer. 

Opel Ampera-e

Alltid trygg og påkoblet

I Opel Ampera-e bruker du mobiltelefonen som fjernkontroll. Finn bilens plassering, lås opp dørene fra hvor som helst i verden, finn nærmeste ladestasjon og aktiver klimaanlegget, med et tastetrykk. Du kan selvfølgelig også lade mobilen din helt trådløst, og med ryggekamera, automatisk nødbremsing og filskiftvarsling, bidrar Ampera-e til å forhindre kollisjoner og maksimere sikkerheten din. 

Beregn din månedspris

335 900 Kr
Kr
2 898 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.45%
  • Kredittkostnad: 59 873,-
  • Kredittkjøpspris: 395 773,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Opel Ampera-e - Priser og modeller

Opel Ampera-e priser inkl. levering fra Oslo.
Opel Ampera-e
ModellvariantFra pris
Ampera-e Premium, 204 hk335 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.