Opel Astra Sports Tourer: Sprek motor og høy komfort

Velg mellom bensinmotor med opptil 145 hk, eller dieselmotorer med opptil 122 hk. Uansett får du en sprek bil med optimal drivstoffutnyttelse. Len deg tilbake og kjenn på de sportslige og smidige kjøreegenskapene. Trenger du hengerfeste kan du selvfølgelig få det også – maksvekt ligger på mellom 1.100 kg og 1.450 kg, avhengig av hvilken motor og girkasse du velger.  

Du kan inkludere en rekke smarte assistansesystemer som frontkollisjonsvarsler, digitalt ryggekamera, lukeparkeringsassistent og adaptiv cruise-control. Lyssystemet IntelliLux LED Matrix gir god sikt og tilpasser seg av seg selv, så du kan kjøre med fjernlys, uten å blende andre trafikanter. Den nye lysteknologien er selvfølgelig også energibesparende – lyktene bruker bare 20 watt, noe som er med på å senke CO2-utslippet per bil. 

De ergonomiske sportssetene er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR. I tillegg til åtteveis justering, har de blant annet elektrisk justerbar korsryggstøtte og sitteputeforlenger, både for fører og passasjerer. Her sitter du godt, uansett hvor langt du skal kjøre.

I Astra Sports Tourer får du et av klassens største bagasjerom med plass til hele 540 liter. Bruk One Touch Fold-knappen til å legge ned seteryggen automatisk, og vipps så har du 1630 liter til rådighet. 

Praktisk innovasjon

Den oppvarmede ThermaTec frontruten fjerner dugg og is raskt. Og med varme i både forsetene og i skinnrattet blir det behagelig å sette seg i bilen, selv på kalde vinterdager. Nøkkelfri adgang og start gjenkjenner nøkkelen din, og låser opp bilen automatisk når du nærmer deg, mens bakluken enkelt åpnes og lukkes ved å føre foten under støtfangeren.

Forenkler hverdagen

Opel Astra Sports Tourer leveres med et førsteklasses infotainment-system, inkludert funksjoner som Apple CarPlay og Android Auto, stemmestyring og Bluetooth for håndfri bruk av telefonen i bilen. En stor 8-tommers berøringsskjerm holder deg oppdatert med informasjon om navigasjon, parkering, drivstoffprosent og trafikk i sanntid. Mobilen lader du enkelt med den integrerte trådløse laderen.