Opel Corsa-e elbil

Opel Corsa-e: Årets beste kjøp 2020

Opel Corsa-e fungerer godt som en liten familiebil til bruk på kortere turer. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix frontlykter som gjør at du kan bruke fjernlys uten å blende medtrafikanter. Veien lyses optimalt opp i alle situasjoner. Med 267 liter bagasjeromkapasitet får du plass til alt du trenger, og du kan også legge ned baksetene for å få enda bedre romslighet. Vinteren blir mer behagelig med setevarme og oppvarmet ratt, mens ISOFIX-monteringen gjør det enkelt å klikke barnesetet på plass. 

Opel Corsa-e elbil

Kjøreassistanse som forenkler hverdagen

I nye Corsa-e får du alt du trenger av kjøreassistanse, som adaptiv fartsholder, aktiv filholder, ryggekamera og parkeringsassistent. Infotainment-systemet forteller deg om hastighet, navigasjon og mye mer, akkurat der du trenger det, rett foran øynene. Smarttelefonen lader du selvfølgelig trådløst. 

Opel Corsa-e elbil

Bygg din drømmebil

Personifiser din Corsa-e. Velg et design som er elegant og raffinert eller sporty og atletisk. Du kan også inkludere panoramasoltaket hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør. Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Over det laveste nivået ligger Edition som inkluderer det viktigste, mens Elegance har fokus på komfort og stil. GS Line, er det sportslige alternativet med sportsseter, sort taktrekk, alupedaler og krom på eksosrørene.

Beregn din månedspris

257 900 Kr
Kr
2 257 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.86%
  • Kredittkostnad: 49 037,-
  • Kredittkjøpspris: 306 937,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Opel Corsa-e - Priser og modeller

Opel Corsa-e priser inkl. levering fra Oslo.
Opel Corsa-e
ModellvariantPris fra
Corsa e-Selection, 136 hk257 900
Corsa e-Edition, 136 hk265 900
Corsa e-Elegance, 136 hk279 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.