Opel Grandland X SUV: Kompakt og romslig

Uansett hvor ujevnt underlaget blir, sitter du alltid komfortabelt i Grandland X SUV. Kupeen har myke materialer, avrundede former og mange tilpasningsmuligheter. Velg først en utstyrsversjon, og legg deretter til det du vil ha, for eksempel de kraftfulle 19-tommers Bi-Colour Diamond Cut lettmetallfelgene. 

Med en lengde på 4,47 meter er de utvendige målene relativt kompakte, likevel får du et imponerende romslig bagasjerom på 514 liter. Plassen i bagasjerommet er også lett å utnytte, og legger du ned ryggen på baksetene får du 1.652 liter til rådighet. En smart detalj er at du kan åpne bakluka ved å sparke under støtfangeren. Praktisk, hvis du har hendene fulle av poser eller kofferter. I baksetet sitter to personer komfortabelt med god plass til bein og hode. Baksetene er også oppvarmet, og det er mulig med 220V uttak. Infotainment-systemet er topp moderne, og inkluderer en stor og brukervennlig betjeningsskjerm. 

Imponerende god å kjøre

Du sitter høyt og godt i de AGR-godkjente sportssetene, en komfort som få matcher i dette segmentet. Grandland X er også imponerende komfortabel å kjøre. Den kjennes større ut enn den er, og ligger stabilt og trygt på veien, i tillegg er den stille og behagelig også i høye hastigheter.

Mye kraft, lavt forbruk

Velg mellom to motoralternativer – 120 hk diesel og 130 hk bensin. Uansett hvilken du vil ha, kan du se frem til fine og jevne kjøreturer med bra kraftoverskudd og lavt forbruk. Med et dreiemoment på hele 300 Nm får du også et veldig solid bunndrag, og bestiller du topputgaven får du flere ulike program for offroad-kjøring.