Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer: Førsteklasses håndverk

Insignia er konstruert for å gjøre hverdagen enkel og praktisk. Stasjonsvognen har godt med plass i bagasjerommet – hele 560 liter. Legger du ned setene utvides den til 1638 liter. Soltaket oversvømmer interiøret med naturlig lys, mens vindavviseren holder deg trekkfri. Bakluken åpnes og lukkes automatisk ved å sparke med foten under støtfangeren, noe som kommer godt med når du har hendene fulle av handleposer. 

De innovative IntelliLux LED Matrix frontlysene, med bledningsfritt fjernlys, senker automatisk lysstrålen rundt andre biler, samtidig som resten av veien er opplyst inntil 400 meter foran bilen. Her er det ingen fare for å blende andre sjåfører. Opels automatiske cruisekontroll gjør kjøringen avslappende, spesielt i saktegående bytrafikk. Systemet sørger for at du holder sikker avstand til bilen foran deg og bremser automatisk når du møter fotgjengere. I tilfelle av en ulykke kobler nødnummeret deg automatisk til nødetatene.

Med nye multimedia Navi Pro får du blant annet navigasjon, Bluetooth, en 8-tommers berøringsskjerm, stemmestyring og et heftig Bose lydanlegg. Med trådløs lading kan du enkelt lade mobilen din mens du er på farten. I 

Opels motorer kombinerer kraft, pålitelighet og effektivitet. Den mest populære varianten er en 1,5-liters bensinmotor med 165 hestekrefter kombinert med en 6-trinns automatgirkasse. Her får du solid momentutvikling på lave turtall, noe som gjør at du alltid føler at det er mer enn nok krefter til hverdagskjøringen. Bilen leveres også med firehjulstrekk for den som ønsker det. 

Glimrende farger og grafikk 

Head-up-displayet viser deg viktig informasjon på frontruten, for eksempel om hastighet og eventuelle farer, slik at du hele tiden kan holde øynene på veien. Opels sikkerhetsteknologier inneholder funksjoner som automatisk nødbrems, blindsonevarsler, aktiv filholder og trafikkskiltgjenkjenning, som bidrar til å forhindre ulykker og fartsbøter. 

En drøm på langtur

De ergonomiske og sertifiserte sportssetene sørger for at fører og passasjerer sitter ekstra godt. Her får du 16-veis justering for perfekt tilpassing, uttrekkbar lårstøtte og oppvarming i setene. Oppgraderer du får du i tillegg elektrisk massasje, 18-veis justering, ventilasjon og minnefunksjon. 

Beregn din månedspris

469 900 Kr
Kr
3 998 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.06%
  • Kredittkostnad: 78 373,-
  • Kredittkjøpspris: 548 273,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Opel Insignia Sports Tourer - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Opel Insignia
ModellvariantFra pris
Sports Tourer Exclusive, 1.5 Turbo, 165 hk499 900
Sports Tourer Exclusive, 1.6 CDTI, 136 hk504 900