Peugeot 108 – original bybil

Nye Peugeot 108 har spesialisert seg på en urban livsstil. Det er en bybil som tar deg frem til venner, jobb, kulturopplevelser og annet på en elegant og komfortabel måte. Den gjør den ofte kronglete byturen mer behagelig.

Tre ulike designvarianter av Peugeot 108

Peugeot 108 kan du gjøre til din unike bil med en rekke valgmuligheter blant farge- og interiørpreferanser. Det finnes noe for enhver smak. En bil som dyrker kreativiteten din. Eksteriøret består av myke linjer, interiøret består av iøynefallende detaljer.

Kupeen til Peugeot 108

Tilgjengelighet overalt

Peugeot 108 er ikke bare en bil som gjør byen tilgjengelig for deg, det er også en bil der hele interiøret er intuitivt utformet med tanke på tilgjengelighet. Derfor er knapper og paneler i dashboardet utformet for å gjøre det lett å kontrollere med en hånd.

Peugeot-motor

Motor med PureTech-teknologi

PureTech-teknologien sørger for at motoren drar nytte av hver eneste dråpe i tanken. Dette er motorteknologi som kombinerer høy ytelse med økonomiske kjøreegenskaper. Motoren er mindre i størrelse, men tettpakket med energi for å sikre effektivitet når du kjører. En 1,2-liters PureTech VTi med 82 hk, som kan leveres i nye Peugeot 108, gir god ytelse med kun 99 g/km i CO2-utslipp.​

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Peugeot 108 priser.
Peugeot 108
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1.0 VTi68 hkDActive162 900
1.0 VTi ETG568 hkDActive172 900
1.0 VTi68 hkDAllure174 900
1.0 VTi ETG568 hkDAllure184 900
1.2 PureTech82 hkDAllure181 900
1.0 VTi68 hkDTOP!192 900
1.0 VTi ETG568 hkDTOP!202 900
1.2 PureTech82 hkDTOP!199 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no