Peugeot 3008 SUV Hybrid og Hybrid4

Peugeot 3008 SUV er allerede en svært vellykket modell på det norske marked, og 3008 SUV Hybrid og Hybrid4 skuffer ikke. Her får du en bil med allsidige kjøreegenskaper og god fremkommelighet. I tillegg er det ikke spart på utstyret, og designet er imponerende.

Unike designelementer

Peugeot 3008 Hybrid er en moderne bil med alt du trenger av ny teknologi. En cyan-farget lysdiode som er synlig fra utsiden, lyser øverst i frontruten når du kjører i elektrisk modus. Modellen har en tydelig hybrid-logo, som viser at bilen hører hjemme blant ladbare biler. Innvendig har den eksklusive Alcantara® skinnseter. 

En kraftig kjøreopplevelse i 3008 SUV Hybrid4 

Hybrid4 leveres med 300 hestekrefter – bensinmotoren står for 200, mens de to elmotorene har 110 tilsammen. Du kan velge mellom flere kjøremoduser, en som er 100 prosent elektrisk, en for best mulig energifordeling mellom el- og bensinmotor, og en egen for sportskjøring, hvor bilen bruker all kraft fra forbrennings- og elmotorene for maksimal ytelse. Velger du å kjøre i 4WD-kjøremodus får du bedre veigrep, og maksimal utnyttelse av hestekreftene. 

Peugeot 3008 SUV Hybrid: Rask og enkel lading

3008 SUV Hybrid har flere funksjoner som forenkler hverdagen. Du kan enkelt lade bilen i vanlig stikkontakt på syv timer, og på bare fire timer med forsterket kontakt. Du kan også velge å kjøpe en vegglader, som gjør at du kan lade bilen på under to timer. Batteriet er plassert under baksetene, og påvirker derfor ikke plassen i bagasjerommet.

Fjernstyr med MyPeugeot-appen

Med MyPeugeot-appen kan du til enhver tid sjekke rekkevidden på batteriet, noe som betyr at du ikke trenger å være i nærheten av bilen, for å se hvor mye den har ladet. Du kan også se forbruksstatistikk for kjøreturene dine, forhåndsregulere temperaturen i bilen, og aktivere og planlegge lading, slik at du kan lade når strømprisen er lav.