Peugeot 308 SW byr på 660 liter bagasjeromsplass

Peugeot 308 SW har en bagasjeromsplass på hele 660 liter – en av de største i klassen. Høykvalitets materialer og strømlinjeformet design gjør lagringsplassen både rikelig og praktisk. 308 SWs «magic flat»-konsept setter kronen på verket: Nedleggbare bakseter skaper et helt flatt gulv, og gjør det allerede romslige bagasjerommet til det ultimate oppbevaringssted. Magien er virkningsfull: Når setene er lagt ned, er lagringsplassen hele 1775 liter. Stort mer fleksibelt blir det ikke.

Peugeot 308 SW byr på ny teknologi og bedre kontroll

Nye Peugeot 308 SW er både et teknologisk og ergonomisk vidunder. Med det nyeste innen interiørarkitektur – Peugeots i-Cockpit® – gir denne stasjonsvognen deg den ultimate kjøreopplevelsen. Hver eneste detalj, fra det kompakte rattet til berøringsskjermen, er omhyggelig designet for å levere maksimal fleksibilitet og komfort, mens den intuitive førerposisjonen plasserer alle kontrollfunksjoner enkelt innen rekkevidde.

Peugeot 308 SW er effektivitet i alle ledd

Kvaliteten i nye 308 SW understrekes av hver eneste rene linje. Denne elegante og moderne stasjonsvognen drar fordelen av forbedret aerodynamikk, mens innovativ teknologi sørger for at dette er en maskin like effektiv som den er stilig. Drivstoffgjerrige PureTech- og BlueHDi-motorer, i kombinasjon med lettere materialer, gir både mindre utslipp og utgifter. I tillegg kommer selvsagt nye 308 SW med en rekke førerassistentsystemer, som aktiv blindsonevarsling, 180° ryggekamera, aktiv nødbrems – og mye mer.