Peugeot 5008 SUV kåret til årets familiebil i 2017

Bilmagasinet Motor, kåret i 2017 Peugeot 5008 SUV til Årets bilkjøp i klassen Familiebil. De mener 5008 SUV er «En perfekt kombinasjon mellom flerbruksbil og SUV. Prikken over i-en er at både prisen og driftskostnadene er lave, uten at det går på bekostning av utstyrsnivået.» Vi hos Bertel O. Steen deler denne vurdering. Peugeot 5008 SUV er en flott familiebil, som dekker behovet til aktive familier. 

Peugeot 5008 SUV: Bedre kjøreopplevelse

PEUGEOT i-Cockpit® består av en rekke høyteknologiske head-up instrumenter, som kan tilpasses ditt behov med en 8-tommers berøringsskjerm. Her har du tilgang til alt du trenger, uten at du må flytte blikket fra veien. Det store panorama-soltaket og vindusflatene, i kombinasjon med massasjefunksjonen i setet, gjør turen enda mer behagelig. 

Peugeot 5008 SUV: fullspekket med sikkerhetsløsninger

Peugeot 5008 SUV har mange førsteklasses sikkerhetsløsninger, blant annet en optimal karosseristruktur, 6 kollisjonsputer, og elektronisk stabilitetsprogram. Et kamera i frontruten, 12 ultralydsensorer, radar og videokameraer med 180-graders vidvinkel, gjør at du og familien alltid kan føle dere trygge på veien.