Dagbladet gir terningkast 6 til Peugeot e-2008

Dagbladets anmelder mener Peugeots nye elbil er «midt i blinken for norske bilkjøpere», mens Elbil24.no spår en «potensiell storselger», og triller 5 på terningen. 

Peugeot e-2008 er en helelektrisk kompakt-SUV, som du trygt kan ta med deg på langtur. Bilen har hele 320 km rekkevidde (WLTP).

Batteriet har en garanti på åtte år, eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten. Velg mellom flere ulike kjøreinnstillinger, etter egne preferanser og veiforhold. Sport-modusen gir best mulig ytelse og kjøreopplevelse med maksimal kraft og dreiemoment. Bilen går fra 0 til 100 km/t på bare 8,5 sekunder. Normal-modusen derimot,  gir optimal komfort i daglig bruk, mens Eco-modusen gir deg lengst rekkevidde.

Peugeot e-2008 leveres med varmepumpe, som gir stålkontroll på temperaturen i batteriet og kupeen. Den sikrer også at du mister minst mulig rekkevidde, når kuldegradene kommer krypende.

Du har mange muligheter til å lade din Peugeot e-2008, både hjemme, og når du er på farten. Du kan programmere ladingen fra navigasjonsskjermen i bilen, eller i MyPeugeot-appen. Start lading, sjekk batterinivået, og forvarm bilen fra mobilen. Peugeot e-2008 har kapasitet til å ta imot opptil 100 kW hurtiglading, og kan lade fra 0 til 80 prosent på en halvtime.

Peugeot e-2008: Omtenksom innredning

El-SUVen leveres med Peugeots i-Cockpit 3D, som byr på intuitiv betjening, et kompakt ratt og en 10-tommers berøringsskjerm. All relevant informasjon vises på skjermen. I tillegg projiseres den viktigste kjøreinformasjonen på head-up-skjermen i frontruten som hologram, slik at du alltid har den i synsfeltet.

Peugeot e-2008: Unike detaljer

Nye Peugeot e-2008 SUV har den samme robuste og elegante designen som versjonene med forbrenningsmotor, men er hele 14 centimeter lengre. I tillegg skiller den seg fra forgjengeren med en tofarget løve i den karosserifargete grillen, og skinnlignende Alcantara-interiør. Bilen har egne instrumenter med 3D-visning foran rattet og i berøringsskjermen i midtkonsollen. I bagasjerommet får du plass til 434 liter – nok til både handleturer og familieferie.