Peugeot iOn – lettkjørt elbil

Peugeot iOn er en liten og smart elbil som presenterer bykjøringen på en helt ny og spennende måte. Her er det null CO2-utslipp under kjøring og svært mye fremkommelighet.

Turkis Peugeot iOn står parkert utenfor en restaurant

Peugeot iOn er en bil med karakter. En bil til å ta seg frem i byen med. En bil for å oppleve kulturelle opplevelser og leve et fartsfylt liv. Med en kompakt størrelse og kjøreegenskaper som gjør den til en fryd å styre, er dette en bil for å oppleve ting som er i nærheten. Peugeot iOn er skapt for byen.

Dashboardet til en Peugeot iOn

Romslig småbil

Peugeot iOn virker liten fra utsiden, men med fire dører og fire seter er likevel bilen romslig nok til fire voksne takket være bilens høye karosseri. Bilen kommer med en rekke tilleggsutstyr som standard, og den har alt du forventer av en bil i dag.

Heads-up displayet til Peugeot iOn

Batteriteknologi fra øverste hylle

Peugeot iOn tar i bruk det nyeste av batteriteknologi som gir elektrisk lagringskapasitet som er langt bedre enn de gamle NiCd-batteriene som elbiler brukte på 90-tallet. Litium-ion-batteriet til iOn er et batteri uten minne, noe som betyr at det kan lades når som helst, selv om det ikke er tomt. Batteriet trenger mellom 6-11 timer for fullstendig lading, avhengig av strømoverføringen.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Peugeot iOn
Peugeot iOn
ModellEffektCo2NOxPris fra
iOn 5D Active 67hk0 g/km0 mg/km169 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no