Peugeot iOn elbil

Peugeot iOn - den perfekte elbilen for byen

Peugeot iOn er elbilen som passer perfekt  for deg som bor og kjører i byen. Størrelsen på iOn gjør den enkel å parkere selv i trange gater. Og la deg ikke lure av bilens beskjedne størrelse. Kjøreegenskapene gjør den til en fryd å styre. Dette en elbil for deg som ønsker å komme deg raskt og problemfritt rundt i nærområdet og med en rekkevidde på 150 km (NEDC-standard) har du nok rekkevidde til hverdagens gjøremål.

Peugeot iOn

Peugeot iOn: Overaskende romslig

Peugeot iOn virker liten fra utsiden, men med fire seter er likevel bilen romslig nok til fire voksne takket være det høye karosseriet. iOn kommer med en rekke tilleggsutstyr som standard og den har alt du forventer av en bil i dag.

Peugeot iOn: byr på det nyeste innen batteriteknologi

Peugeot iOn tar i bruk det nyeste innen batteriteknologi. Litium-ion-batteriet er uten minne, noe som betyr at det kan lades når som helst, selv om det ikke er tomt. Batteriet trenger mellom 6 og 11 timer for å bli fulladet avhengig av strømoverføringen.

Beregn din månedspris

149 900 Kr
Kr
1 370 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 8.14%
  • Kredittkostnad: 34 085,-
  • Kredittkjøpspris: 183 985,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Peugeot iOn - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.
Peugeot iOn priser
ModellvariantPris fra
Ion, 67 hk, Active 149 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.