Peugeot iOn elbil

Peugeot iOn er en liten og smart elbil som presenterer bykjøringen på en helt ny og spennende måte. Her er det null CO2-utslipp under kjøring og svært mye fremkommelighet.

Turkis Peugeot iOn står parkert utenfor en restaurant

Peugeot iOn er en bil med karakter. En bil til å ta seg frem i byen med. En bil for å oppleve kulturelle opplevelser og leve et fartsfylt liv. Med en kompakt størrelse og kjøreegenskaper som gjør den til en fryd å styre, er dette en bil for å oppleve ting som er i nærheten. Peugeot iOn er skapt for byen.

Dashboardet til en Peugeot iOn

Romslig småbil

Peugeot iOn virker liten fra utsiden, men med fire dører og fire seter er likevel bilen romslig nok til fire voksne takket være bilens høye karosseri. Bilen kommer med en rekke tilleggsutstyr som standard, og den har alt du forventer av en bil i dag.

Heads-up displayet til Peugeot iOn

Batteriteknologi fra øverste hylle

Peugeot iOn tar i bruk det nyeste av batteriteknologi som gir elektrisk lagringskapasitet som er langt bedre enn de gamle NiCd-batteriene som elbiler brukte på 90-tallet. Litium-ion-batteriet til iOn er et batteri uten minne, noe som betyr at det kan lades når som helst, selv om det ikke er tomt. Batteriet trenger mellom 6-11 timer for fullstendig lading, avhengig av strømoverføringen.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kjøp Peugeot iOn
Peugeot iOn
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
iOn 5D Active67hk0 g/kmElektrisk171 500

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no