Peugeot Partner Tepee Electric

Partner Tepee Electric er utstyrt med det siste nye innen trådløs kommunikasjon. Bilens 7-tommers høyoppløste berøringsskjerm har et bredt utvalg funksjoner, med MirrorScreen-teknologi, et intuitivt GPS-system, håndfriløsning til mobiltelefon, talestyring, Wi-Fi, Bluetooth og DAB-radio. Og for deg som stiller ekstra høye krav til sikkerhet og komfort, kan bilen også by på et knippe intelligente funksjoner som kan fjernstyres enten fra smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

 

Peugeot Partner Tepee Electric

Fleksibel innredning

Peugeot Partner Tepee Electric har uovertruffen kupekomfort og en svært fleksibel innredning som gir god  plass til fem personer. De tre separate baksetene kan felles ned og tas ut ett og ett og vinduet i bakluken kan åpnes og gi rask og enkel tilgang til et raust bagasjerom med lastevolum på mellom 1350 og 3000 liter.

Peugeot Partner Tepee Electric

Enkel å vedlikeholde

Partner Tepee Electric er både enkel og rimelig å vedlikeholde og den helelektriske motoren kan lades på flere ulike måter: Standardlading i en vanlig stikkontakt, lading med en jordet Green’up-kontakt eller hurtiglading. Hurtiglading gjør det mulig å lade opp batteriet til hele 80 prosent av full kapasitet på bare 30 minutter, og er tilgjengelig på enkelte offentlige steder, ladestasjoner og i private hjem. 

Priser og modeller

Peugeot Partner Tepee Electric prisliste.
Peugeot Partner Tepee Electric
ModellPris fra
Partner Tepee Electric223 500

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

223 500 Kr
Kr
4.95%
1 974 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.