Peugeot Partner Tepee – fleksibel flerbruksbil

Peugeot Partner Tepee er flerbruksbil til familien som sørger for at du kommer frem komfortabelt og i trygghet. En bil som er skapt for ferie og lange kjøreturer.

Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee beviser at praktiske flerbruksbiler kan være moderne og veldesignet. Dette er familiebilutgaven av den romslige Peugeot Partner, og er spekket med moderne løsninger, komfortabelt interiør, og ny teknologi. En elegant bil, som sikrer deg at du kommer frem til destiansjonen med et smil om munnen. Bilen har mulighet for både fem og syv seter.

Kupeen til Peugeot Partner Tepee

Ergonomisk og moderne

Et blikk i interiøret på Peugeot Partner Tepee og man forstår at bilen er skapt for å gi deg den mest komfortable kjøreturen som er mulig. Du finner en praktisk og lett tilgjengelig bevegelsesskjerm, høyt sete med god sittestilling, enkel tilgang til girspak, og god oversikt over veien.

Motorteknologi fra Peugeot

Neste generasjons motorteknologi

Kjørekomfort er en selvfølgelighet med Peugeot 208. Det er også gode motoregenskaper. I nye Peugeot 208 finner man den nyeste generasjonen av BlueHDi dieselmotorer. Motoren er en ny standard for hva man kan forvente av ytelse og drivstofføkonomi i flerbruksbilklassen med 120 hk og en 6-trinns girkasse.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Peugeot Partner Tepee prisliste. Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Peugeot Partner Tepee
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,2 Puretech bensin110 hkEOutdoor276 900
1,6 BlueHDi100 hkEOutdoor290 900
1,6 BlueHDi med ETG6100 hkEOutdoor299 900
1,6 BlueHDi120 hkEOutdoor297 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no