Peugeot Partner Tepee – fleksibel flerbruksbil

Peugeot Partner Tepee er flerbruksbil til familien som sørger for at du kommer frem komfortabelt og i trygghet. En bil som er skapt for ferie og lange kjøreturer.

Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee beviser at praktiske flerbruksbiler kan være moderne og veldesignet. Dette er familiebilutgaven av den romslige Peugeot Partner, og er spekket med moderne løsninger, komfortabelt interiør, og ny teknologi. En elegant bil, som sikrer deg at du kommer frem til destiansjonen med et smil om munnen. Bilen har mulighet for både fem og syv seter.

Kupeen til Peugeot Partner Tepee

Ergonomisk og moderne

Et blikk i interiøret på Peugeot Partner Tepee og man forstår at bilen er skapt for å gi deg den mest komfortable kjøreturen som er mulig. Du finner en praktisk og lett tilgjengelig bevegelsesskjerm, høyt sete med god sittestilling, enkel tilgang til girspak, og god oversikt over veien.

Motorteknologi fra Peugeot

Neste generasjons motorteknologi

Kjørekomfort er en selvfølgelighet med Peugeot 208. Det er også gode motoregenskaper. I nye Peugeot 208 finner man den nyeste generasjonen av BlueHDi dieselmotorer. Motoren er en ny standard for hva man kan forvente av ytelse og drivstofføkonomi i flerbruksbilklassen med 120 hk og en 6-trinns girkasse.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Peugeot Partner Tepee priser.
Peugeot Partner Tepee
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,2 Puretech bensin110 hkEOutdoor277 900
1,6 BlueHDi100 hkEOutdoor290 900
1,6 BlueHDi med ETG6100 hkEOutdoor300 900
1,6 BlueHDi120 hkEOutdoor298 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no