Peugeot Partner Tepee

Partner Tepee tar sin rettmessige plass på veien. Den er moderne, robust – og utvilsomt en Peugeot. Den vertikale grillen topper Peugeots nye stil med overbevisende eleganse, og støtfangerens røffe linjer gir et utseende som oser av selvtillit. Den uttrykksfulle fronten gjøres komplett av de særegne hovedlyktene – elegant plassert i den nye silhuetten. Nye Partner Tepee er sterk som aldri før.

Peugeot Partner Tepee

Kongen av romslighet

Sykler, bagasje, møbler – Partner Tepee gjør det enkelt uansett hva du skal frakte. To skyvedører på siden og en sjenerøs bakdør med stor åpning gir deg alltid god adgang til bagasjerommet. Står du trangt parkert? Åpne bakruten og få tilgang til bagasjen uten å åpne hele luken. Fra skoleturen til helgeeventyr – et travelt familieliv krever mye fleksibilitet. Det gir denne bilen deg. Med et bagasjerom på 675 liter – 3000 uten bakseter – er Partner Tepee kongen av romslighet.

Peugeot Partner Tepee

Nyt teknologien - opplev tryggheten

Lange reiser føles kortere i Peugeots nye Partner Tepee. Ikke bare er den romsligere og mer komfortabel enn noensinne, men det store synsfeltet gjør kjøringen til en avslappende opplevelse. I tillegg er sitteplassene utformet for maksimal ergonomi. Her kan alle strekke ut bena, lagre ting i smarte oppbevaringsplasser og nyte et rikholdig underholdningssystem. Med det siste innen sikkerhetsteknologi, ryggekamera, parkeringssensorer, elektronisk stabilisering og effektive motorer, tar Partner Tepee deg trygt, behagelig og rimelig frem til destinasjonen.

Priser og modeller

Peugeot Partner Tepee prisliste. Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Peugeot Partner Tepee
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,2 Puretech bensin110 hkEOutdoor277 900
1,6 BlueHDi100 hkEOutdoor290 900
1,6 BlueHDi med ETG6100 hkEOutdoor300 900
1,6 BlueHDi120 hkEOutdoor298 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

277 900 Kr
Kr
4.95%
2 421 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.