Peugeot Rifter - allsidig flerbruksbil med kompromissløs design

Nye Peugeot Rifter er kompromissløs på design. Det høye, korte panseret og den store bakkeklaringen forsterker det kraftige, selvsikre uttrykket. Dette er en SUV som hevder sin plass på veien med en balansert, kompakt og dynamisk silhuett. LED-lyktene og den vertikale grillen smelter elegant sammen til en sporty front, og voktes av den velkjente, stolte Peugeot-løven – gallionsfiguren på dette flaggskipet av en bil.

Peugeot Rifter - hele verden ved dine fingerspisser

Nye Peugeot Rifter lar deg gjøre hver dag spesiell. Kjøreopplevelsen er bedre enn noen gang, og forsterkes ytterligere av teknologi som på en ny måte setter deg i kontakt med veien. Filosofien i Peugeots i-Cockpit er helt enkelt å gi deg mer kontroll. Det kompakte multifunksjonsrattet gir deg bedre oversikt over instrumentene, og head-up-skjermen øker både komfort og sikkerhet. I tillegg kommer Rifter med funksjoner som 180° ryggekamera, parkeringsassistent, 8” berøringsskjerm, og trådløs ladeplate for smarttelefon. 

Peugeot Rifter - smart, tilpasningsdyktig og sikker

Nye Peugeot Rifter er en flerbruksbil designet for å kunne tilpasses alle dine behov. Med 2 skyvedører og opptil 7 regulerbare seter er dette en eksepsjonelt praktisk SUV. Den intelligente utformingen gir deg mellom 775 og hele 4 000 liter bagasjeplass, avhengig av modell. I tillegg til en rekke smarte oppbevaringsløsninger har Rifter et imponerende utvalg sikkerhetsfunksjoner: Avstandsvarsling, blindsonevarsler og tretthetsvarsler er bare noen av dem – alt for å holde deg og passasjerene trygge.