Peugeot Traveller

Med Peugeot Traveller får du et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass. Et særpreget utseende er kombinert med suverene kjøreegenskaper, BlueHDi motorer, og førsteklasses komfort.

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller er en drøm å kjøre uansett om du skal på langtur eller ha unnagjort transporten på vei til fritidsaktiviteter. Traveller ikke bare behagelig og morsom å kjøre, den har et utseende som blir lagt merke til. Den oser av kraft og eleganse på tross av sin størrelse.

Peugeot Traveller

Førerkomfort i førersetet

På innsiden av Peugeot Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Førerplassen har en enkel og moderne design med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

Peugeot Traveller

Legg trygt ut på veien

Traveller fås med forskjellig ekstra utstyr, så du kan få nøyaktig den sikkerhet du ønsker. Alle varianter uavhengig av utstyrsnivå er utstyrt med det siste nye innen førerassistentsystemer. Med mye sikkerhetsutstyr og en ny og forsterket plattform har Traveller fått tildelt fem stjerner i Euro NCAP-testene.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Peugeot Traveller priser.
Peugeot Traveller
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDActive L1511 900
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDActive L2531 900
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDActive L3561 900
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDAllure L1561 900
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDAllure L2581 900
1,6 BlueHDI, 8 seter115 hkDAllure L3611 900
1,6 BlueHDI, 9 seter115 hkDBusiness L1501 900
1,6 BlueHDI, 9 seter115 hkDBusiness L2521 900
1,6 BlueHDI, 9 seter115 hkDBusiness L3551 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten og tabellen.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no