Smart forfour – unik elbil

En Smart med fire seter gir tusenvis av muligheter. Nye Smart forfour kombinerer god seteplass med innovative ideer og geniale løsninger. Litt større enn fortwo, men like perfekt i byen. Rekkevidde på 155 km.

Smart forfour elbil

Med Smart forfour er byen full av muligheter. Med denne bilen kan du enkelt oppleve alt byen har å by på, fordi plass aldri er et hinder. Med den kompakte signaturstørrelsen til Smart, benytter denne seg av alle fordelene en fire-seters bil gir. Den er lettkjørt, fleksibel, og klar for alle opplevelser.

Smart forfour i fine farger

Enkelt å manøvrere

Å kjøre i byen kan være stressende om man har en stor og upraktisk bil. Smart forfour snur på dette, og gjør bykjøringen til en lek. Denne bilen er designet for å møte kravene som en by stiller, helt ned til siste detalj. Opplev og prøvekjør en Smart forfour og du skjønner raskt hva vi mener.

Illustrasjon av motoren til Smart

Gjør kjøringen lett som en lek

Pågrunn av Smart forfour sitt kompakte design, sitter motoren bak i bilen. Selv om bilen er liten, leverer den med overraskende kraftige motorer som yter bra takket være bilens lave vekt. Du kan velge mellom 3 kraftige bensinmotorer, og alle gjør det gøy å kjøre.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Smart forfour priser inkl. levering fra Oslo.
Smart forfour
ModellEffektCO2 g/kmRekkeviddePris fra
forfour  drive PURE82 hk0 g/km155 km179 900
forfour electric drive82 hk0 g/km155 km185 100
forfour  electric drive STAR82 hk0 g/km155 km189 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no