smart EQ fortwo cabriolet

Dette er smart. Med fullt dreiemoment fra første stund, sømløs akselerasjon og mer fleksibilitet enn noen gang, gir EQ fortwo cabriolet deg de uforglemmelige byturene. Denne bilen forener mobilitetens kjøreglede med den elektriske fremdriftens særegenhet. Dette er elektrisk mobilitet på sitt beste. Dra nytte av det lave tyngdepunktet og ta deg frem overalt med unik stabilitet og smidighet – under åpen himmel, hvis du vil.

Virkelig smart

EQ fortwo tar urban mobilitet et steg videre. Men den er ikke bare smidigere, den er smartere. Som fører av en smart EQ fortwo cabriolet, har du alle nøkkeltall om bilen lett tilgjengelig. smart EQ control-appen forteller deg det du trenger å vite – som informasjon om gjenværende rekkevidde, lufttrykk og analyse av kjørestil – rett i hånden. Også interiøret er selvsagt smart. Med tilleggsutstyret Media-System får du informasjon om energistatus, tilgang til navigasjon og underholdningssystem gjennom et lekkert berøringspanel.

Rekk alt - nå alt

I smart EQ fortwo cabriolet er det du som er sjefen. Vil du ha ekstra rekkevidde, kan du med et tastetrykk sette på eco-modus. Det aktiverer en rekke energibesparende funksjoner, som maksimal energigjenvinning, redusert toppfart og flatere akselerasjonskurve. Med vinterpakke får du blant annet forbedret isolasjon, og dette gir deg igjen lengre rekkevidde. Klimaet inni bilen kan du enkelt regulere med smarttelefonen din mens den står til lading. Slik kan du legge opp til en behagelig og varm kjøretur – uten at det går utover rekkevidden. Med smart EQ fortwo cabriolet eier du byen.