smart EQ fortwo cabriolet

smart EQ fortwo cabriolet

Dette er smart. Med fullt dreiemoment fra første stund, sømløs akselerasjon og mer fleksibilitet enn noen gang, gir EQ fortwo cabriolet deg de uforglemmelige byturene. Denne bilen forener mobilitetens kjøreglede med den elektriske fremdriftens særegenhet. Dette er elektrisk mobilitet på sitt beste. Dra nytte av det lave tyngdepunktet og ta deg frem overalt med unik stabilitet og smidighet – under åpen himmel, hvis du vil.

smart EQ fortwo cabriolet

Virkelig smart

EQ fortwo tar urban mobilitet et steg videre. Men den er ikke bare smidigere, den er smartere. Som fører av en smart EQ fortwo cabriolet, har du alle nøkkeltall om bilen lett tilgjengelig. smart EQ control-appen forteller deg det du trenger å vite – som informasjon om gjenværende rekkevidde, lufttrykk og analyse av kjørestil – rett i hånden. Også interiøret er selvsagt smart. Med tilleggsutstyret Media-System får du informasjon om energistatus, tilgang til navigasjon og underholdningssystem gjennom et lekkert berøringspanel.

smart EQ fortwo cabriolet

Rekk alt - nå alt

I smart EQ fortwo cabriolet er det du som er sjefen. Vil du ha ekstra rekkevidde, kan du med et tastetrykk sette på eco-modus. Det aktiverer en rekke energibesparende funksjoner, som maksimal energigjenvinning, redusert toppfart og flatere akselerasjonskurve. Med vinterpakke får du blant annet forbedret isolasjon, og dette gir deg igjen lengre rekkevidde. Klimaet inni bilen kan du enkelt regulere med smarttelefonen din mens den står til lading. Slik kan du legge opp til en behagelig og varm kjøretur – uten at det går utover rekkevidden. Med smart EQ fortwo cabriolet eier du byen.

Beregn din månedspris

195 100 Kr
Kr
1 741 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 7.43%
  • Kredittkostnad: 40 321,-
  • Kredittkjøpspris: 235 421,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

smart EQ fortwo cabriolet - Priser og modeller

Priser inkl. levering Drammen.
smart EQ fortwo cabriolet priser
ModellvariantPris fra
smart EQ fortwo cabriolet, 82 hk,195 100
smart EQ fortwo cabriolet, 82 hk, STAR199 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.