Smart fortwo – genial bybil

Nye Smart fortwo er skapt for byen. Denne bilen er ikke bygd for å toppe speedometeret, det er tross alt andre ting som gjelder i byen. Derfor har Smart fortwo lekne kjøreegenskaper og størrelsen til å kjøre og parkere omtrent overalt. Smart, enkelt og greit.

Oransje Smart fortwo tar u-sving

Smart fortwo er nå morsommere enn noensinne. Lettkjørt, fleksibel, og mengder med komfort og smarte funksjoner. Å parkere i byen kommer aldri til å gi deg trøbbel igjen takket være bilens kompakte størrelse. I tillegg er nye Smart fortwo veldesignet og lekker å se på.

Ulike varianter av Smart fortwo står parkert i byen

Helt ny, og veldig smart

Når man sitter i en Smart fortwo blir det lett å ta for gitt at man kan parkere hvor man vil. Bilen er tross alt svært liten. Likevel vil du nok bli overrasket over hvor god plass det er på innsiden. Interiøret er nemlig romslig og spekket med lekre detaljer og materialer som er en fryd å både se og ta på.

Illustrasjon av motoren til Smart fortwo

Fleksibel motor

Pågrunn av Smart fortwo sitt kompakte design, sitter motoren bak i bilen. Selv om bilen er liten, leverer den med overraskende kraftige motorer som yter bra takket være bilens lave vekt. Du kan velge mellom 3 kraftige bensinmotorer, og alle gjør det gøy å kjøre.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Kjøp Smart fortwo
Smart fortwo
ModellEffektCo2NOxPris fra
ForTwo 5271 hk93 g/km5 mg/km132 300
ForTwo 6690 hk97 g/km18 mg/km147 500

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne kjører kabriolet i solen

  Billån med innbyttegaranti

  Restverdilån er et billån med innbyttegaranti. Det betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre.

 • Mann som kjører bil

  Leasing av bil

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt.

 • Entreprenør står foran bagasjerommet til en varebil

  Leasing av firmabil

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no