Berlingo Electric

I 100 år har Citroën vært håndverkerens partner, og de siste to tiårene er det Berlingo som har pushet grensene. Nå har Citroën gjort det igjen. Mer praktisk og med større plass enn noen gang. Energisk på utsiden – elektrisk på innsiden. Berlingo Electric fikser det, akkurat som deg.

Berlingo Electric

Skikkelig kontakt

Citroën Berlingo Electric eksisterer for deg. Nå er det slutt på å være avhengig av bensinstasjoner. Denne el-varebilen har to ladekontakter, som gjør at du kan lade nærmest uansett hvor du er. Lad batteriet helt fullt på mellom 8 og 11 timer med 230 V-kontakten, eller bruk hurtigladingskontakten og få det unna på en halvtime. Batteriet lades heller ikke ut når det ikke er i bruk. Berlingo Electric tar vare på fagfolk i farta.

Berlingo Electric

Kongen av plass

Berlingo Electric gjør ikke bare arbeidsdagen billigere – men enklere. Det store lasterommet har hele 4,1 m3 lastevolum i den største modellen – i tillegg til praktiske løsninger. Det forlengede førerhuset har romslige seter og smarte oppbevaringsrom. Passasjersetet kan også felles ned for større lastelengde.
Myke demping, god akustikk, seter tilpasset alle størrelser og et midtsete som kan forvandles til et skrivebord, gjør interiøret til mer enn en kupé: Berlingo Electric er ditt kontor på veien.