Citröen Jumper

Nye Citroën Jumper er først og fremst en praktisk, robust varebil. Høytmonterte frontlykter sørger for å synliggjøre alle hindringer, og den store støtfanger fungerer som et skjold mot mindre kollisjoner. Langs sidene finner man også brede gummistriper som også er skjermende mot mindre kollisjoner. Dette er en bil som er skapt for en fysisk arbeidshverdag.

Citröen Jumper

Komfort og kjøreegenskaper

Nye Citroën Jumper har mange innovative funksjoner som er sjeldent å se i  varebilklassen. Dette inkluderer blant annet advarsel hvis bilen skifter kjørefelt, ryggekamera med visuell input på en 5" berøringsskjerm, varmereflekterende frontrute, automatiske lys og vindusviskere, Hill Descent Control, og cruise control. Bilen kommer også med DAB-radio med full tilgang til mobil via Bluetooth og USB.

Citröen Jumper

Pålitelig og økonomisk i bruk

Citroën Jumper er i særklasse når det gjelder pålitelighet for profesjonell bruk, og bygger på en teknisk plattform som har blitt testet over 4 millioner kilometer. I tillegg til de nyere oppgraderingene innenfor motordesign har Jumper gjennomgått tekniske forbedringer.  Jumper er laget med fagfolks budsjett i tankene. Jumper er en referense når det gjelder driftskostnader. 

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best