Nye Citroën Jumper er først og fremst en praktisk, robust varebil. Høytmonterte frontlykter sørger for å synliggjøre alle hindringer, og den store støtfanger fungerer som et skjold mot mindre kollisjoner. Langs sidene finner man også brede gummistriper som også er skjermende mot mindre kollisjoner. Dette er en bil som er skapt for en fysisk arbeidshverdag.

Komfort og kjøreegenskaper

Nye Citroën Jumper har mange innovative funksjoner som er sjeldent å se i  varebilklassen. Dette inkluderer blant annet advarsel hvis bilen skifter kjørefelt, ryggekamera med visuell input på en 5" berøringsskjerm, varmereflekterende frontrute, automatiske lys og vindusviskere, Hill Descent Control, og cruise control. Bilen kommer også med DAB-radio med full tilgang til mobil via Bluetooth og USB.

Pålitelig og økonomisk i bruk

Citroën Jumper er i særklasse når det gjelder pålitelighet for profesjonell bruk, og bygger på en teknisk plattform som har blitt testet over 4 millioner kilometer. I tillegg til de nyere oppgraderingene innenfor motordesign har Jumper gjennomgått tekniske forbedringer.  Jumper er laget med fagfolks budsjett i tankene. Jumper er en preferanse når det gjelder driftskostnader.