Citroën Jumper – pålitelig varebil

Citroën Jumper er varebilenes flaggskip. Dette er en varebil som leverer kvalitet og stabilitet, og tilbyr klasseledende sikkerhetsfunksjoner og praktisk utstyr. Et teknologisk underverk som kjører på lave kostnader.

Citroën Jumper

Nye Citroën Jumper er først og fremst en praktisk, robust varebil. Høytmonterte frontlykter sørger for å synliggjøre alle hindringer, og den store støtfanger fungerer som et skjold mot mindre kollisjoner. Langs sidene finner man også brede gummistriper som også er skjermende mot mindre kollisjoner. Dette er en bil som er skapt for en fysisk arbeidshverdag.

Citroën Jumper Varebil

Komfort og kjøreegenskaper

Nye Citroën Jumper har mange innovative funksjoner som er sjeldent å se i  varebilklassen. Dette inkluderer blant annet advarsel hvis bilen skifter kjørefelt, ryggekamera med visuell input på en 5" berøringsskjerm, varmereflekterende frontrute, automatiske lys og vindusviskere, Hill Descent Control, og cruise control. Bilen kommer også med DAB-radio med full tilgang til mobil via Bluetooth og USB.

Citroën Jumper Varebil

Pålitelig og økonomisk i bruk

Citroën Jumper er i særklasse når det gjelder pålitelighet for profesjonell bruk, og bygger på en teknisk plattform som har blitt testet over 4 millioner kilometer. I tillegg til de nyere oppgraderingene innenfor motordesign har Jumper gjennomgått tekniske forbedringer.  Jumper er laget med fagfolks budsjett i tankene. Jumper er en referense når det gjelder driftskostnader. 

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no