Citroën Jumpy – elegant varebil

Stilige Citroën Jumpy har en attraktiv froont med en bred grill i krom-finish som strekker seg til lyktene. Jumpy ser dynamisk og robust ut med ren styling, og sidekarosseriet har lange gummistriper som beskytter mot mindre kollisjoner.

Citroën Jumpy Varebil

Alle Citroën Jumpy-sjåfører er ute etter en unik varebil. Derfor er Jumpy tilgjengelig med et bredt spekter av karosseristiler og størrelser. Blant annet kan du velge mellom to ulike lengder og høyder, og lastekapasitet opptil 1200 kg. Totalt vil bilen ha en høyde på under 1,90 m, noe som gjør at man alltid kommer inn på parkeringsplasser med lav takhøyde.

 

Citroën Jumpy Varebil

Trygg og behagelig kjøretur

Med cruise control sørger Citroën Jumpy for at du får en mer automatisert kjøretur, noe som er viktig i aktive yrker. Cruise control sørger for at bilen holder jevn hastighet når man ikke har foten på pedalen. Bilen kommer også med Grip Control – et antispinnsystem som gjør grepet bedre avhenging av omstendighetene. I Grip Control-systemet kan sjåføren enkelt velge mellom fire ulike kjøremoduser som alle er tilpasset ulike kjøreforhold.

Citroën Jumpy Varebil

Kraft til å bære

En varebil har selvsagt behov for en kraftig motor som kan dra ekstra tung last. Jumy er intet unntak. Denne bilen leveres med en motor som har god ytelse, og som samtidig er økonomisk. En rekke funksjoner er implementert, slik som aerodynamiske paneler under karosseriet som optimaliserer luftmotstanden og dermed senker energibruken.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no