Citroën ë-Jumpy L2 Long Range

Citroën gjennomfører i disse dager en omfattende elektrifisering av varebilene sine. Den populære Jumpy kan du nå få i en 100 % elektrisk utgave, ë-Jumpy. Dette er noe nær den perfekte elvarebilen for deg som jobber mest i byer og bynære strøk.

Rekkevidden er på opptil 330 km (WLTP) og den kan lades til 80 % på bare en halv time. ë-Jumpy har utstyr og ytelser på nivå med Jumpy og gir deg en ekstra komfortabel kjøreopplevelse. Har du først prøv elvarebil har du ikke lyst til å kjøre noe annet. Bilen kommer også med en del praktisk elbil-tjenester så som fjernstyring av lading, ruteplanlegging mv. Ta kontakt for tilbud og prøvekjøring.

  • 330 km rekkevidde (WLTP)
  • Stor lastekapasitet
  • 5,3 m3 lastevolum

Pris fra 493 500 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Best i klassen: med rekkevidde på opptil 330 km

Varebilen Citroën Jumpy er kjent for å være robust med stor lastekapasitet, og den har i en årrekke blitt svært godt mottatt av håndverkere i Norge. Bilen har høy bakkeklaring, firehjulsdrift og beskyttelsesplater, i tillegg til en åttetrinns automatgirkasse og moderne førerassistansesystemer. Med andre ord passer den like godt på anleggsområder som den gjør på landeveien.

Elektrisk

Forhjulsdrift

330 km

24,4 kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

3

5,3 m3

150 kg

1000 kg

927 kg

Citroën ë-Jumpy L2 Long Range

ë-Jumpy byr på høy kjørekomfort

ë-Jumpy er både sprek og komfortabel. Topphastigheten er 130 km/t og har en motoreffekt på 136 hk. Motoren er nesten lydløs og gjør støynivået i kabinen svert behagelig. Du kan velge mellom tre kjøremoduser alt avhengig av temperament og behov. I tillegg har ë-Jumpy en Brake-modus, som gir optimal gjenvinning av bremseenergi når du bremser og senker hastigheten. Dermed kan du øke rekkevidden med opptil 10 prosent.