Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan er den minste storhet i Mercedes-Benz varebilsortiment. Den har en komfort og sikkerhet som selv større konkurrenter sliter med å matche. Nyt god plass, lave driftsutgifter og høy driftssikkerhet. Citan er en tøff liten bil som elsker elendige bygater, hyppige leveranser og korte tidsfrister.

  • God kjørekomfort
  • To lengder
  • 2 motor-alternativer

Pris fra 218 800 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Mercedes-Benz Citan er en moderne varebil som takler de daglige utfordringene på veien og på arbeidsplassen. En perfekt bil med praktisk design for deg som driver egen bedrift eller entreprenørvirksomhet. Spar tid og penger med denne bilen.

Diesel

Forhjulsdrift

5,9l/100km

Manuell

95 hk

3

3,1 m3

100 kg

1050 kg

Kassevogn

628 kg

Mercedes-Benz Citan

Mer glede i hverdagen

Citan har ikke bare en mengde praktiske egenskaper, interiøret byr på varm atmosfære og en komfortabel reise. Her finner du høykvalitetsmaterialer og komfortable seter i tillegg til innovativ teknologi som gir deg oversikt. En bil som er rasjonell, samtidig som den forsterker lidenskapen for jobben.

Lønnsomme motoregenskaper

Motoren er spesialtilpasset for arbeidshverdagen, og har derfor egenskaper for hvert eneste behov. Citan har utelukkende forhjulsdrift, og du kan velge mellom dieselmotorer på 95 eller 115 hk.