Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range A2

Møt helt nye eVito varebil Long Range. Med markedets lengste elektriske rekkevidde, lave driftskostnader og velkjent kvalitet, er eVito den perfekte partneren for din bedrift.

  • Rekkevidde opptil 366 km (WLTP)
  • Perfekt for stor og tung last
  • Premium komfort og kjøreglede

Pris fra 586 749 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Rekkevidde og lading

eVito varebil Long Range leveres med et batteri med en effektiv kapasitet på 90 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 366 kilometer målt etter WLTP-testsyklusen.

Bilen leveres med en ombordlader med en kapasitet på 11 kW, noe som gjør at du kan lade batteriet fra 0 til 100 prosent på ti timer med en ladeboks.

Har du behov for å hurtiglade, støtter bilen en effekt på inntil 110 kW. Dermed kan du øke kapasiteten på batteriet fra 10 til 80 prosent på omtrent 45 minutter.

Vi tilbyr ulike løsninger for ladeinfrastruktur, uansett om du drifter ett kjøretøy eller en hel flåte. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.

Elektrisk

Forhjulsdrift

366 km

17,9kWh/100km

110 kW

11 kW

Automat

204 hk

3

6,0 m3

150 kg

0

700 kg

Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range A2

Lastekapasitet

Den elektriske drivlinjen er tilpasset karosseriet slik at det ikke går på bekostning av lastekapasiteten. Bilen kommer i to ulike lengder, lang og ekstra lang, som har et lastevolum på henholdsvis 6,0 m3 og 6,6 m3.

Den ekstra lange varianten har et lasterom som er opptil 3016 millimeter langt. Tillatt nyttelast er 700 kilo og tillatt totalvekt er 3.500 kilo.

Bilen er lett å laste og kan i tillegg leveres med en skyvedør, slik at du enkelt får inn tre europaller.

Fordeler med elektrisk varebil fra Mercedes-Benz

Kjøper du en eVito varebil Long Range blir du en del av et komplett økosystem for elektriske varebiler utviklet av Mercedes-Benz. Dette inkluderer blant annet tilgang til et velutbygd ladenettverk og service helt i toppklassen.

Inkludert i prisen kommer en servicepakke som gir gratis service i fire år. Garantien på batteriet gjelder i åtte år eller 100.000 kjørte kilometer.