Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz Vito 119 4MATIC

Vito er varebilen slik varebiler burde være – moderne, komfortable og med klasseledende sikkerhet. Nye Mercedes-Benz Vito får du i 3 lengder; kompakt, lang og ekstra lang.

Nye Vito varebil kommer med adaptiv cruise control (Distronic), forbedret automatgirkasse og flere nye innovative assistanse- og sikkerhetssystemer. 

Vito er en investering som betaler seg i det daglige. Den er driftssikker, økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm – uansett hvilken jobb som skal gjøres. Det er derfor de beste ofte velger det beste.

  • Forbedret automatgirkasse
  • Fantastisk 4x4-system
  • Adaptiv Cruise Control (Distronic)
Pris snart tilgjengelig - meld interesse til nærmeste forhandler.

Varebil med 4x4 og automatgir

Mer lønnsom og sikrere bil skal du lete lenge etter. Med høyt utstyrsnivå er det ingen vits i å ta til takke med dårligere alternativer. Klassens mest komfortable er også blitt klassens peneste. Ingen slår Vito på komfort, ei heller på utvalg i drivlinjer: forhjulstrekk, bakhjulsdrift, eller 4MATIC – markedets kanskje mest avanserte firehjulsdriftsystem. Er du opptatt av kvalitet i ditt eget arbeid, er du kanskje også opptatt av kvalitet i den bilen du bruker hver eneste dag. Vito er enkelt å velge når den gir deg så mange valg.

Få tilbud på Vito 119 4MATIC hos nærmeste forhandler!

Mercedes-Benz Vito Proff Edition fra Bertel O. Steen på en byggeplass.

Stort lastevolum og 2,8m lasteromslengde

Vito Varebil har stor kapasitet og takler tung last. Den er proff på krevende oppgaver og er en førsteklasses ambassadør for ditt foretak. Spesialiteten er frakt av last: Med en lasteromslengde på inntil 3.061 mm og et maksimalt lasteromsvolum på 6,0m3 frakter Vito 119 A2 inntil 879kg i lasterommet. Med tillatt totalvekt økt til 3200 kg tar den hele 1219 til 1324 kg (med bakhjulsdrift). Vår egen markedsmodell “Proff Edition” har nyttelast opptil 1260 kg og tillatt tilhengervekt på 2500kg.

Men masse er ikke alt: Vito Varebil er også svært lett å laste med de store døråpningene og den lave lastekanten. Med skyvedør på venstre side (tilleggsutstyr) har den åpning på tre kanter og kan for eksempel lastes med tre europaller. Lastsikringsskinnene i lasteromsgulvet og surreskinnene i sideveggen gir fleksible muligheter for å sikre lasten.

Få tilbud på Vito 119 4MATIC hos nærmeste forhandler!

0,57l per mil og serviceintervall på inntil 40 000km

Vito er utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en bærekraftig driftsøkonomi. Med sertifiserte forbruksverdier helt ned i 0,57 liter per mil kjører du økonomisk. Vi leverer også på pålitelighet og lang levetid. Disse kvalitetene sørger for at din Vito alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km. Kort sagt: Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader. Og for at Vito skal være i toppform også etter mange års innsats kommer den med det ypperste av korrosjons-beskyttelse, blant annet et full-forsinket karosseri.

Få tilbud på Vito 119 4MATIC hos nærmeste forhandler!

Snarveier