Hopp til hovedinnhold

Opel Combo-e L1

Opel Combo-e L1 er varebilen for deg som er opptatt lave driftskostnader, innovasjon og høy nyttelast. Les mer om Combo-e og be om pristilbud.

  • 275 km rekkevidde
  • Lave driftskostnader
  • Nyttelast på opptil 3,8m3
Pris fra 417 163 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

En elektrisk opplevelse

Combo-e gjør arbeidshverdagen effektiv med hjelp av digitalt instrumentpanel, digital e-infotainmentskjerm og klasseledende nyttelast. Med denne el-varebilen fra Opel kan du både redusere vedlikeholds- og driftskostnader, samt redusere bedriftens klimaavtrykk. Selv med en kompakt størrelse tilbyr Opel her flere praktiske løsninger for en enklere arbeidshverdag.

Elektrisk

Forhjulsdrift

275 km

18 kWh / 100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

3

3,8 m3

100 kg

750 kg

800 kg

Komfortabel varebil med god kapasitet

Opplev høy komfort i by og på motorvei i en nesten lydløs kjøreopplevelse, med fullt dreiemoment fra start. Opel sin Combo-e har en topphastighet på 130 km/t og kan hurtiglades til 80 prosent på litt over 30 minutter.

Lastelengden i Combo-e L1 er 3090mm, og nyttelast på opptil 3,8m3. En lasteindikator veier lasten og varsler dersom du skulle overskride totalvekt for nyttelast på 800 kg.

Innovative Opel har også tilrettelagt for at du selv tilpasser bilens kjøreegenskaper for god kontroll over rekkevidden og driftskostnadene. Med Combo-e sin egen kjøremodusvelger får du mulighet til å velge mellom:

  • POWER: Maksimal ytelse og komfort
  • NORMAL: Optimal balanse mellom ytelse og energiforbruk
  • ECO: For god energiutnyttelse og lengst mulig rekkevidde

Liten og praktisk varebil

Med en stillegående elektromotor forflytter du deg sømløst i byen. Combo-e er tilrettelagt for å kunne gjøre varelevering enkelt. Combo-e har også en praktisk takluke bak som lar deg transportere lengre gjenstander som for eksempel en stige. Takluken bak kan åpnes 40 grader og få plass til lasten også vertikalt. Ved frakt av lange gjenstander kan du også benytte lasteluken i skilleveggen bak passasjersetet for ekstra plass.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.