Hopp til hovedinnhold

Opel Combo L2 Automat

Nye Opel Combo er en romslig og svært fleksibel varebil. Et moderne førerhus utstyrt med avansert teknologi, komfortable seter og en rekke smarte sikkerhetssystemer, gjør Opel Combo til det ideelle nyttekjøretøy for din bedrift.

  • Kompakt design
  • Solid lastekapasitet
  • Smarte sikkerhetssystemer
  • Automatgir
Pris fra 366 666 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Opel Combo varebil

Er du på jakt etter et kompakt nyttekjøretøy, med solid lastevolum, god komfort og teknologi som gjør arbeidshverdagen enklere og mer smidig? Nye Opel Combo her egenskaper som vil tilfredsstiller de aller fleste behov.

Diesel

Forhjulsdrift

5,9l/100km

Automat

130 hk

3

3,9 m3

100 kg

1000 kg

Liten Varebil

865 kg

Opel Combo L2 Automat

Lastekapasitet

Med nye Opel Combo har du et maksimalt lastevolum på opptil 4,4 kubikkmeter (m3). Tross det kompakte utseende, lar vi oss imponere av den maksimale lastelengden på 3,09 meter. Når det kommer til nyttelast er denne på hele 1000kg.

Praktisk

Nye Opel Combo kommer med en rekke smarte løsninger for frakt og oppbevaring som vil gjøre arbeidsdagen din enklere. 

For eksempel kan en luke i bakre del av taket åpnes, slik at transport av lange gjenstander som en stige går lekende enkelt. Tilsvarende finnes en avtagbar luke bak en det ene passasjersetet, slik at bilens fulle lengde kan utnyttes enda bedre.

Passasjersetene kan enten slås opp, slik at ytterligere lasteplass frigjøres, eller de kan slås ned for å gjøre benken om til et bord. Perfekt om du har behov for en kontorplass på farten.

Sikkerhet og teknologi

Nye Opel Combo kan leveres med en rekke innovative sikkerhetssystemer. Vi trekker spesielt frem automatisk nødbrems, filholderassistent, tretthetsvarsel og ryggekamera som hjelpemidler vi tror du vil sette ekstra pris på i en hektisk hverdag.

Bilen leveres med en 8-tommers berøringsskjerm med mulighet for navigasjon. Smarttelefonen kobler du sømløst til, og trådløs ladning kan også leveres.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris