Hopp til hovedinnhold

opel Vivaro-e

Nye Opel Vivaro-e er en elektrisk varebil med imponerende lasteegenskaper og god elektrisk rekkevidde. Lave avgifter og reduserte serviceutgifter betyr at driftskostnadene holdes på et konkurransedyktig nivå, gunstig for din bedrift.

  • Van of the year 2021
  • Rekkevidde 230 km (WLTP)
  • Betydelige økonomiske fordeler
  • Klasseledende på nyttelast
Ingen pris oppgitt
1 / 8

Opel Vivaro-e elektrisk varebil

Nye Opel Vivaro-e er markedets mest allsidige og økonomiske varebil. Den fås i tre ulike lenger og har en elektrisk rekkevidde på inntil 330 kilometer. Med nye Vivaro-e kan du gjøre vareleveringen utslippsfri, både i by og på lengre avstander.

opel Vivaro-e

Lastekapasitet

Den elektriske varebilen Opel Vivaro-e har imponerende lasteegenskaper. Med en maksimal nyttelast på inntil 1200 kg snakker vi klassens beste. Maksimal lastelengde er opptil 4 meter og den har et konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 kubikkmeter.

Elektriske skyvedører kan leveres som ekstrautstyr, noe som gjøre inn- og utlasting enda enklere. Dørene åpnes ved å bevege foten under døren, svært praktisk når du har hendene fulle av varer.

Lave driftskostnader

Med stadig mer fokus på utslippsfri kjøring i urbane strøk, vil elektriske varebiler i økende grad være avgjørende for å redusere kostnadene for din bedrift. Lave avgifter og statlige insentiver gir en betydelig økonomisk fordel, og bidrar til å sikre svært konkurransedyktige driftskostnader.

Elektrisk kjøring betyr reduserte utslipp og lavere servicekostnader. Opel Vivaro-e leveres med et batteri på enten 50 kWt eller 75 kWt. Med en hurtiglader lades batteriene opp fra null til 80% kapasitet i løpet av lunsjpausen.

By og motorvei - rekkevidde opptil 330 km (WLTP)

Helelektrisk kjøring, 180-graders ryggekamera og et multimediasystem med navigasjon og full smarttelefon-integrasjon, gjør Opel Vivaro-e til en lek å navigere i by og tettbygde strøk. Også på motorveien gjør bilen en imponerende figur, takket være fullt dreiemoment fra start, en rekke smarte førerassistentsystemer og en toppfart på 130 km/t.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris