Hopp til hovedinnhold

Peugeot e-Expert Long Range L2

Peugeot satser for fullt på elektriske varebiler og nå lanserer de e-Expert – en elektrisk versjon av originale Expert med en rekkevidde på hele 330 km. Batteripakken påvirker ikke plassen i varerommet, e-Expert er med andre ord like romslig og nyttig som originalen. Bilen kan lastes med opptil 1.150 kilo nyttelast og trekke tilhenger på ett tonn. Batteriene ligger i gulvet og sikrer et lavt tyngdepunkt, noe som gir høy kjørekomfort. Fordi e-Expert er helelektrisk kan du ved kjøp også søke om Enova-støtte. 

  • 330 km rekkevidde (WLTP)
  • 1 150 kg nyttelast
  • 5,3 kubikkmeter varerom
  • Tilhengervekt på 1 000 kg
Pris fra 518 063 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

e-Expert: Rekkevidde på inntil 330 km

E-Expert er et svært godt helelektrisk alternativ. Bortsett fra den nye og utslippsfrie drivlinjen er den elektriske varianten av Peugeot Expert helt lik originalen. Varebilen kommer i tre ulike størrelser og leveres med to batteripakker – en med 50 kWt og en med 75 kWt. Dette er den mellomstore varianten med et batteri på 50 kWt som gir en rekkevidde på 330 km etter den nye målemetode WLTP.  

El-varebilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner, noe som gir en helt ny kjørekomfort. Motoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start med smidig akselerasjon uten girskift. Med appen MyPeugeot vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen. 

Be om tilbud på e-Expert hos nærmeste forhandler!

Elektrisk

Forhjulsdrift

330 km

24,4kWh/100km

100 kW

7,4kW

Automat

136 hk

3

5,3 m3

170 kg

1000 kg

1151 kg

Peugeot e-Expert Long Range L2

Peugeot e-Expert: En motor, tre effekter

E-Expert kommer med den samme drivlinjen som Peugeot e-208 og e-2008. Motoren yter maksimalt 136 hestekrefter og 260 newtonmeter, og det finnes også to lavere effekter for rolig kjøring med redusert strømforbruk. Effekten justerer du enkelt selv med knappen «Drive Mode». Siden e-Expert er beregnet på mye vekt og tilhenger er den lavere giret enn personbilene, noe som gir en toppfart på 130 kilometer i timen. 

Peugeot e-Expert: Tre lengder og mye brukervennlighet

Varebilen e-Expert er svært fleksibel og kommer i tre lengder, chassis og etter hvert også som ni-seter. Dette er den mellomlange versjonen på 5 meter med 5,3 kubikk lasterom som fint rommer 3 europaller og et tak som tåler 170 kg. Dette er etter vår mening den mest allsidige størrelsen, men du kan altså velge mellom lengdene 4,6 meter, 5 meter og 5,3 meter. De kan henholdsvis lastes med 4,6 (5,1), 5,3 (5,8) og 6,1 (6,6) kubikk (tallene i parentes gjelder med åpen luke i varebilvegg). Den korteste varianten rommer to europaller og kan “kun” lastes med 140 kilo på taket.

Be om tilbud på e-Expert hos nærmeste forhandler!

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.