Leasing fra kun 2 900

Peugeot Partner L2 Automat

Nyfødt og allerede en vinner. Nye Peugeot Partner tilbyr enestående kvalitet og en kjøreglede aldri tidligere sett i varebilmarkedet. Når den i tillegg har komfort som er en sedan verdig, er det ikke rart den ble kåret til International Van of the Year 2019. Denne bilen er arbeidsplassens perfekte partner. Bestill tilbud eller prøvekjøring i dag!

  • Automatgir
  • 3,9 kubikk varerom
  • International Van of the Year 2019

Pris fra 273 950 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

NYE PEUGEOT PARTNER KÅRET TIL “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR"

Det gjennomtenkte grunnlaget gjør at Peugeot Partner kan tilpasses en stadig mer spesialisert kundekrets. Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye Peugeot Partner relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

Diesel

Forhjulsdrift

7,8/100km

Automat

130 hk

3

3,9 m3

100

1350

Kassevogn

910 kg

Peugeot Partner L2 Automat

Velg din partner

Alle arbeidsplasser har sine egne behov. For å møte dine kommer nye Peugeot Partner i flere skreddersydde varianter. Du får varebilen i to lengder: Standard og Long. Dette er den lengste utgaven med 3,9 kubikk lasterom og automatisk girkasse. I tillegg leveres Partner i versjoner spesialtilpasset for langkjøring, kjøring i variert terreng og transport av opptil 5 personer. Ingen bedrifter er like, men alle kan ha nytte av en Partner.

Den nye arbeidsmetoden

Uansett hvilken versjon av nye Peugeot Partner du velger, er Peugeots i-Cockpit® det første som møter deg som sjåfør. Når du har alt du trenger ved fingerspissene, kan du holde øynene på veien. Et kompakt ratt med integrerte styringsknapper gir deg en intuitiv kjøreopplevelse, og head-up-skjermen serverer den viktigste informasjonen rett i synsfeltet. Med gjennomført ergonomisk førerhus, enestående komfort og bred funksjonalitet er nye Peugeot Partner en forlengelse av kontoret ditt.