Peugeot Bipper – En kompakt varebil

Peugeot Bipper er en kompakt varebil for deg som skal frakte små og mellomstore gjenstander. Med en lengde på bare 3,86 meter er den i tillegg enkel å kjøre i trange bygater og kan parkeres på liten plass.

Peugoet Bipper Varebil

Peugeot Bipper er en fantastisk liten varebil med lave driftskostnader og en av de største lasterommmene i sin klasse. Den har et komfortabelt interiør med flere nyttige lagringsrom og en maksvekt på 610 kg. Hvis du i tillegg feller ned Multiflex-setet får du et totalt lastevolum på 2,8 kubikkmeter. 

Peugeot Bipper Varebil

Komfort når du har pause

Dersom du driver med tungt fysisk arbeid er det viktig at du er komfortabel i de periodene du ikke løfter. Bipper er skapt for profesjonell bruk, og har et ergonomisk designet førersete med et bredt utvalgt av innstillinger som sikrer deg en behagelig tur.

Peugeot Bipper Varebil

Økonomiske kjøreegenskaper

Bipper leveres med 1,3 l HDi 75-motor. Den yter etter de behovene bilen er skapt for, samtidig som den utnytter hver dråpe med drivstoff på en effektiv måte og økonomiske måte. Bilen er også utstyrt med fartsholder slik at du kan slappe av mens du kjører.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no