Peugeot Boxer – Når størrelsen teller

Peugeot Boxer rommer alt og mer til. En varebil som har rikelig med plass, komfortabel kupé, og mange ulike motortyper. Ingen yrker er like, derfor kan du velge mellom flere ulike høyder og lengder, slik at du får en bil som er spesielt utviklet for din virksomhet.

Peugeot Boxer

Hvis du har en virksomhet som frakter mye og stort, kan du være sikker på at Peugeot Boxer får jobben gjort. Bilen er designet for å utnytte hver eneste kubikkcentimeter med plass for å gjøre arbeidet mer effektivt. Boxer er også en av de mest økonomiske varebilene på markedet. 

Peugeot Boxer

En komfortabel arbeidshverdag

Peugeot Boxer gjør arbeidshverdagen så praktisk og behagelig som mulig. Kupeen er utformet til tre personer, der alle har god plass. Setene er i tillegg utstyrt med en rekke funksjoner og innstillinger som sørger for at man sitter komfortabelt under kjøreturen.

Peugeot Boxer

Sikkerhet og kjøreglede

Peugeot Boxer er forut for sin tid, også når det gjelder assistanse under kjøring. Bilen er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør kjøringen enklere, blant annet utvendige speil med doble speilglass og ryggekamera bak bilen. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no