Peugeot Boxer – romslig varebil

Når størrelsen teller er det Peugeot Boxer du trenger. Dette er varebilen som har rikelig med plass, komfortabel kupé, og mange ulike motortyper. En yrkesbil tilpasset for alle behover.

Peugeot Boxer

Hvis du har en virksomhet som frakter mye og frakter stort, kan du være sikker på at Peugeot Boxer får jobben gjort. Bilen er designet for å utnytte hver eneste kubikkcentimeter med rom for å gjøre arbeidet mer effektivt. Boxer kan kjøre med en last opp til 1900 kg og 15 kubikkmeter, og er også en av det mest økonomiske varebilene på markedet.

Peugeot Boxer

En komfortable arbeidshverdag

Peugeot Boxer er tilpasset for å gjøre arbeidshverdagen så praktisk og behagelig som mulig. Kupeen er utformet met plass til tre personer, der alle har god plass. Setene er i tillegg utstyrt med en rekke funksjoner og innstillinger som sørger for at man sitter mest mulig komfortabelt under kjøreturen.

Peugeot Boxer

Drivstoffeffektiv motor

Peugeot Boxer kommer i fire ulike motortyper: 2,2 l HDi 110 – en økonomisk motor, som samtidig yter godt nok. 2,2 l HDi 130 og 150, som har ekstra nedkjøling av stemplene i motoren. 3,0 l HDi 180 – med Common Rail-innsprøytningssystem som egner seg ekstra godt under lengre kjøredistanser.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no