Du får rabatt på seks flotte bilmerker

Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker. Finn inspirasjon på de ulike merkers nettsider.  Mercedes-Benz, Peugoet, Citroën, Opel, Kia , DS

Så mye rabatt får du

I vedlagte skjema finner du rabattsatsene for deg som er medlem av Ahlsell. Rabattene varierer fra merke til merke.

Rabattskjema for Ahlsell

Slik kjøper du bil med rabatt

Det er enkelt å oppnå rabatten. Det eneste du behøver å gjøre er å ta med et signert eksemplar av «Bekreftelse om kjøp av bil med rammeavtale» som du finner nedenfor. Dette gir du til forhandleren og deretter får du automatisk rabatten.

Medlemsbekreftelse

Slik beregnes din rabatt

Din rabatt beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusiv engangs- og registreringsavgift. Du får rabatt på bilen samt det ekstrautstyret som medfølger fra fabrikken.Eksempler på utstyr montert på fabrikk er firehjulstrekk og navigasjonsutstyr, mens for eksempel hengerfeste ikke monteres på fabrikk.

Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og modeller med spesialpris. Lokale leverings– og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av hvor du ønsker bilen levert. 

Her kan du kjøpe bil med rabatt

Du kan kjøpe bil med rabatt hos en hvilken som helst Bertel O. Steen-forhandler. Du kan også kjøpe bil med rabatt hos alle andre forhandlere av netopp det merke du måtte ønske. Her finner du oversikt over alle Mercedes-Benz-forhandlerePeugoet-forhandlereCitroën-forhandlereOpel-forhandlere, Kia-forhandlere og DS-forhandlere

Få oversikt med prøvekjøring

Vi viser gjerne bilene våre frem og du er alltid velkommen til å prøvekjøre våre modeller gratis og uten binding. Du kan også få et uforpliktende tilbud på en eller flere biler slik at du får et inntrykk av hva en bil vil koste deg. Ta familien, venner eller partneren din med.

Bestill prøvekjøring

Ta kontakt

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat eller dersom du har spørsmål til rabattavtalen. 

Få uforpliktende pristilbud