Velkommen til deg i Ahlsell Partner

Vi er stolte over avtalen som er inngått med Ahlsell Partner som gir deg som medlem gunstige vilkår ved kjøp, lån og leasing av bil hos Bertel O. Steen.

Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker.

Så mye rabatt får du

I vedlagte skjema finner du rabattsatsene for deg som er medlem av Ahlsell Partner. Rabattene varierer fra merke til merke.

Rabattskjema for Ahlsell Partner

Slik kjøper du bil med rabatt

Det er enkelt å oppnå rabatten. Det eneste du behøver å gjøre er å ta med et signert eksemplar av «Bekreftelse om kjøp av bil med rammeavtale» som du finner nedenfor. Dette gir du til forhandleren og deretter får du automatisk rabatten.

Medlemsbekreftelse

Her kan du kjøpe bil med rabatt

Du kan kjøpe bil med rabatt hos en hvilken som helst Bertel O. Steen-forhandler. Du kan også kjøpe bil med rabatt hos alle andre forhandlere av netopp det merke du måtte ønske. Her finner du oversikt over alle Mercedes-Benz-forhandlerePeugoet-forhandlereCitroën-forhandlereOpel-forhandlere, Kia-forhandlere og DS-forhandlere

Få oversikt med prøvekjøring

Vi viser gjerne bilene våre frem og du er alltid velkommen til å prøvekjøre våre modeller gratis og uten binding. Du kan også få et uforpliktende tilbud på en eller flere biler slik at du får et inntrykk av hva en bil vil koste deg. Ta familien, venner eller partneren din med.

Bestill prøvekjøring

Ta kontakt

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat eller dersom du har spørsmål til rabattavtalen. 

Få uforpliktende pristilbud

 • Slik beregnes din rabatt

  Din rabatt% beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusiv engangsavgift / registreringsavgift. Det betyr at du får rabatt på bilen samt det ekstrautstyret som medfølger fra fabrikken.

  Les mer
 • Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

  Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker.

  Les mer
 • Forhandlere

  Du kan kjøpe bil til rabatert pris hos alle merkeforhandlere i tillegg Bertel O. Steen-forhandlere. Herunder finner du nærmeste forhandler for aktuelt bilmerke.

  Les mer